上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.0k

引用:
原帖由 09091995 於 2009-8-1 11:27 AM 發表 查看引用來源
我今年就快14歲o拉 ,
o係今個星期2(28/7)就去左某間私家醫院到割 ,
同埋就訓左一晚o拉 .:smile_13:
o係今個星期4(30/7)就搵番個醫生 ,
佢話幫我拆左黑色(不能自然分解)嘰果d線同埋一塊濕得嘰沙布 ,
拆完之後佢 ...
黃色果d分泌物係正常o架....
你係全身麻醉or半身~??

你留msn比我傾la

引用:
原帖由 win173 於 2009-8-1 12:44 PM 發表 查看引用來源

黃色果d分泌物係正常o架....
你係全身麻醉or半身~??

你留msn比我傾la
個醫生好似話 ,
全身麻醉左再局部 .
因為果時我係吸d氣 ,
唔知係全身定半身 /口\!

引用:
原帖由 09091995 於 2009-8-1 12:50 PM 發表 查看引用來源

個醫生好似話 ,
全身麻醉左再局部 .
因為果時我係吸d氣 ,
唔知係全身定半身 /口\!
yr msn?

o牙 !
岩岩去廁所見到個頭上面有似有一層[皮]甘嘰野 ,
咩黎嫁 a[]a?
硬硬地同埋乾嘰 ,
有冇人知咩黎嫁 /3\?

請問有冇師兄係去政府醫院攪???
流程係點???睇急診先???:smile_35:

同埋有幾位ching講的dr.w
可唔可以pm詳細資料我, 唔該晒

我好肯定我包皮過長, 完全睇唔到龜頭,一去小便包皮就會漲開晒,因為d小便去唔切,個出口位好細
下星期要番大陸一星期,諗住番黎先做手術
政府醫院攪要等幾耐???thx

想問問我宜家15歲仲未見到龜頭,係味=包皮過長??
除左割包皮仲有咩方法令到見返到龜頭,:smile_41:
宜家個個fd到見到龜頭,搞到勁自卑:smile_13:

麻煩大家
想問下係唔係有個姓Wong的醫係做割包皮手術架?

可唔可以pm個地址同電話黎呀?
唔該晒大家先

引用:
原帖由 win173 於 2009-7-28 09:04 PM 發表 查看引用來源
等我又係呢度分享自己經歷先~~

上星期五係Dr.W度割.... 埋單$3.8k

之前已經打電話, 姑娘話可以剃定毛...咁我就之前果晚係屋企搞掂先~~

去到,入房, 佢叫我除褲,勁尷尬, 佢問我點解突然間有呢個問題, ...哈 ...
有麻醉架可!?唔係生剪掛- -?

另外可以pm dr.w既資料比我嘛?

救命 ,
我個傷口有一忽好似爆開左 !
唔知係唔係自己拆沙布果時整甩左果到o的線 !
點算好ah !
仲有o的血o係到流出黎 !

引用:
原帖由 加油呀!電車 於 2009-8-2 01:44 PM 發表 查看引用來源

有麻醉架可!?唔係生剪掛- -?

另外可以pm dr.w既資料比我嘛?
你幾多歲ar?

去yahoo 度search黃景熹醫生 就ok!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆