上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.6k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 10:35 AM 發表 查看引用來源

係個死老抱住佢我影架,

佢隻豬脾超肥我成日想咬佢,

你個2張野仲話小兒科你謙姐,

仲有呀,個死老而家玩野之前

買左枝蛋蛋放屋企看門口:smile_o08: ,

怕我唔死咁
佢做人老豆一定好happy啦有無幫手喂奶果d先,
不過睇佢買蛋蛋....實同阿b搶奶食都得啦~:smile_47:
我果兩張真係小野,又黑白角度又遠,
皆因我無自信心囉............

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-3 10:45 AM 發表 查看引用來源

因為我同佢係六月某一天大雨下相識~~~~~
有時落雨冇野做就會唸返起~~~~~
哎呀唔係丫麻,我地連開始0既故事都咁似0既~
我又係呀...望住雨景,尤其係好大雨個天黑晒個種,
我腦會立即浮晒所有由佢開始向我表示好感直到依家所有片段,
愈想就愈鐘意佢................

sorry,咁感性講左堆悶親你地0既野添.........

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 10:46 AM 發表 查看引用來源

佢做人老豆一定好happy啦有無幫手喂奶果d先,
不過睇佢買蛋蛋....實同阿b搶奶食都得啦~:smile_47:
我果兩張真係小野,又黑白角度又遠,
皆因我無自信心囉............
佢成日同個仔爭我心口個枕頭訓架啦,

佢而家改變左好多,有幫我照顧個仔我舒服

好多啦,你用黑白相係岩既因為更加引人

幻想,我估圖圖見到你個胸肯定又係想訓落你心口度

因為咁多肉一定好好訓,同埋佢阿媽我都想訓埋一份,

佢而家買埋隻蛋蛋,仲有其他野佢慢慢會買,所以

我而家好似湊緊2個仔咁,基本上每日都好累,佢老豆就

肉體炸乾我而佢個仔就精神+肉體炸乾我,2父子玩晒:smile_o08:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-3 10:42 AM 發表 查看引用來源

你都話阿媽咯, 有乜未見過 / 做過呢!
咪係囉,佢係師父級人馬黎架,佢唔出post咋~
佢出post我地個個女都收皮~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 10:49 AM 發表 查看引用來源

哎呀唔係丫麻,我地連開始0既故事都咁似0既~
我又係呀...望住雨景,尤其係好大雨個天黑晒個種,
我腦會立即浮晒所有由佢開始向我表示好感直到依家所有片段,
愈想就愈鐘意佢................

sorry,咁感性講左 ...
點洗講sorry~~~~~都不知幾正~~~~

尋日我問返佢,原來佢初頭打左五六行字嫁,但係話佢長得滯,剩係出得一行~~~
嘩如果尋日一次過俾 我睇到果五六行字,可能我暈低左~~~~~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 10:52 AM 發表 查看引用來源

咪係囉,佢係師父級人馬黎架,佢唔出post咋~
佢出post我地個個女都收皮~
你咪玩野呀衰婆:smile_o14:

我呢d只係2打6炸,

roy少竟然識得關心我喎,

太陽由西邊升起:smile_o02:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 10:51 AM 發表 查看引用來源

佢成日同個仔爭我心口個枕頭訓架啦,

佢而家改變左好多,有幫我照顧個仔我舒服

好多啦,你用黑白相係岩既因為更加引人

幻想,我估圖圖見到你個胸肯定又係想訓落你心口度

因為咁多肉一定好好訓,同埋佢阿媽 ...
咁就好啦否極泰來,我都話你會慢慢變好架啦~
想起上年到依家我聽到咁0既news都安妹樂晒囉~

佢仲後生梗係成日想攪啦何況你生完波波仲大d,
望到都扯啦~right??我波波唔係超大不過夠用算啦~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-3 10:53 AM 發表 查看引用來源

點洗講sorry~~~~~都不知幾正~~~~

尋日我問返佢,原來佢初頭打左五六行字嫁,但係話佢長得滯,剩係出得一行~~~
嘩如果尋日一次過俾 我睇到果五六行字,可能我暈低左~~~~~~:smile_13: :smile_13:
因為你有兩張簽名檔所以d位出唔晒架~
我句歌詞都被逼只出兩句啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 10:55 AM 發表 查看引用來源

咁就好啦否極泰來,我都話你會慢慢變好架啦~
想起上年到依家我聽到咁0既news都安妹樂晒囉~

佢仲後生梗係成日想攪啦何況你生完波波仲大d,
望到都扯啦~right??我波波唔係超大不過夠用算啦~
我都知呀,不過條路真係好難行好辛苦,

佢後咩生都就黎27啦,佢每日好似唔駛訓咁

成日想攪,都要我有力先得架大老,我個胸開始

縮番細啦,我估圖圖見到你都鍾意你抱姐:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-6-3 10:54 AM 發表 查看引用來源

你咪玩野呀衰婆:smile_o14:

我呢d只係2打6炸,

roy少竟然識得關心我喎,

太陽由西邊升起:smile_o02:
睇黎唔係太陽西邊升起係有兩個太陽至啱,
關心??佢遲左一年囉唔該~!!

你又謙啦你試下出post丫睇下爆唔爆帖??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆