上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~173

收藏  |  訂閱
753  9.5k

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 11:55 AM 發表 查看引用來源

又係呢 d 崎屎... 唔只和記呢間公司, 其實間間都係咁, 世界點會有免費午餐丫, 我係用和記 10M, 佢地打左N次黎叫我upgrade上30/100M, 基本上我都無俾機會佢地講解所謂既優惠月費就已經 cut 線, 因為除非係硬件上唔支 ...
多謝你咁詳盡既方法, copy低先:smile_13:  x, 呢次真係7左:smile_22:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 11:55 AM 發表 查看引用來源

又係呢 d 崎屎... 唔只和記呢間公司, 其實間間都係咁, 世界點會有免費午餐丫, 我係用和記 10M, 佢地打左N次黎叫我upgrade上30/100M, 基本上我都無俾機會佢地講解所謂既優惠月費就已經 cut 線, 因為除非係硬件上唔支 ...
精哥單野可能要問誠哥呢:smile_34:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-19 12:05 PM 發表 查看引用來源

咁家下仲有17個月?唔駛加埋之前果12個月掛
上去淋火水都唔x會俾

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-19 11:55 AM 發表 查看引用來源

上次我都爭d瀨野la, Now 果邊打黎話免費幫我改善數碼訊號接收質數,話唔駛入屋整, 叫我當日只需開住Now個STB就OK.
咁我話OK la. 跟住多口問句畫質有乜改善, 我話而家睇高清已經好清無乜問題, 跟住佢先話升級左後 ...
真係一唔留神就俾d仆#呃q左,如果老少少果班中晒啦:smile_39:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 12:01 PM 發表 查看引用來源

仆你個%, 又會咁#醒目既:smile_30:
心啉本身都高清畫質行緊1080i, 點可以再upgrade呢, 所以好奇下咪問佢係咪support 1080p law:smile_13: 點知佢就鬼拍XXX, 越講越唔對路....:smile_30:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-19 12:06 發表 查看引用來源
最x衰我當時打緊麻雀:smile_22: :smile_22:
無得瀨, 最大責任都係你自己, 但凡呢類有關合約既服務, 一定要問清細節, 考慮清楚先確認, 當時忙緊其他野, 可以叫佢遲 d 再打黎架嘛, 你慌佢唔再打黎咩?!

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-19 12:06 PM 發表 查看引用來源
最x衰我當時打緊麻雀:smile_22: :smile_22:
果陣時d雀友應該覺得你好醒, 係咁問人價錢係咪無變, 聽落咁問法好似好save咁:smile_30:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 12:11 PM 發表 查看引用來源

無得瀨, 最大責任都係你自己, 但凡呢類有關合約既服務, 一定要問清細節, 考慮清楚先確認, 當時忙緊其他野, 可以叫佢遲 d 再打黎架嘛, 你慌佢唔再打黎咩?!
咪話7左 lor, 仲講, %:smile_45:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-19 12:15 PM 發表 查看引用來源

果陣時d雀友應該覺得你好醒, 係咁問人價錢係咪無變, 聽落咁問法好似好save咁:smile_30:
唉, 唔好x再提, 下次都係收線:smile_22:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-19 12:10 PM 發表 查看引用來源

真係一唔留神就俾d仆#呃q左,如果老少少果班中晒啦:smile_39:
收線後我即時都有咁嘅睇法:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆