上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異靈異

收藏  |  訂閱
741  5.5k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 02:38 PM 發表 查看引用來源

咁冇人so我, 唯有跌落地都拿返d沙即...:smile_35:

我就覺好正常囉~:smile_39:  唔知點解咁都仲會俾人覺得高~:smile_13:
不過仲有三様未講既, 要高過我, 顧家同唔煙囉...係咪呢d先最難??
咁攪法屋企咪左沙灘

真係正常喎, 應該大部份女仔都係要呢種男仔囉
妳都未算好高, 咁結婚就一定會顧家嘅, 煙呢樣野就比較煩d

引用:
原帖由 damimi 於 2009-2-10 02:46 PM 發表 查看引用來源

嗯..............吠到死死下:smile_35:
你有冇戒口呀?
我朋友氣管敏感, 叫佢戒有味飲料, 生果同河粉喎....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 14:46 發表 查看引用來源

高度都係問題...:smile_35:
真係有一米八都唔怕啦...........而家有唔少男仔都好高下
我今朝去買麵包,見到有個好高大既男仔
就咁睇都最少有一米八啦

引用:
原帖由 damimi 於 2009-2-10 02:39 PM 發表 查看引用來源

人緣同姻緣係倆回事嘛........
人緣唔好,又點可以係度同咁多人吹水呀

咪反我了, :smile_30:
人緣都冇又點會有姻緣呢
都唔係好多姐, 幾個人咁囉
點敢反妳

引用:
原帖由 damimi 於 2009-2-10 02:47 PM 發表 查看引用來源

真係有一米八都唔怕啦...........而家有唔少男仔都好高下
我今朝去買麵包,見到有個好高大既男仔
就咁睇都最少有一米八啦
:smile_44: 果d通常係後生仔.....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 02:42 PM 發表 查看引用來源

桃花樹??
梗係唔係啦
工作上d野
不過仲有其他野

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 14:47 發表 查看引用來源

你有冇戒口呀?
我朋友氣管敏感, 叫佢戒有味飲料, 生果同河粉喎....
有戒口啊.......... 我同妳個fd case 一樣
河粉冇食.......
蘋果間中一個半個應該冇問題卦
凍野甜野戒晒啦
間唔中一杯半杯冇糖既熱紅茶都得卦.........

我估,:smile_35:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-2-10 14:48 發表 查看引用來源

人緣都冇又點會有姻緣呢
都唔係好多姐, 幾個人咁囉
點敢反妳
未見過你真人,不過網上你都唔係令人討厭果d
又點會冇人緣呢,

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-2-10 02:46 PM 發表 查看引用來源

咁攪法屋企咪左沙灘

真係正常喎, 應該大部份女仔都係要呢種男仔囉
妳都未算好高, 咁結婚就一定會顧家嘅, 煙呢樣野就比較煩d
咁又冇咁多:smile_13: ...你地都好好, 都冇嫌少人.....:smile_40:
有少少做搞手既壓力即...:smile_13:

可能太多競爭, 所以我呢d唔突出既咪輸曬囉...:smile_42: :smile_42:
我覺得高過我既, 真係唔多喎~:smile_13:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-2-10 02:50 PM 發表 查看引用來源

梗係唔係啦
工作上d野
不過仲有其他野
哦, 若果己過去, 都唔迫你講lu...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆