上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 8之你地去晒邊

收藏  |  訂閱
737  6.9k

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-29 13:02 發表 查看引用來源

佢老公同佢老婆都唔係咁夾

你見到係靚女, 一定肯啦, 唔係靚女, 就梗係話自己唔好呢樣野
個女仔係高高地瘦瘦地個D...幾靚女架...
不過俾我一野打沈左...HAHA

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-29 01:02 PM 發表 查看引用來源

真係唔知啦...唔好煩到我就得啦...
不過覺得遲D又會黎過
你同佢講, 既然大家都唔信任對方, 何必繼續一齊呢

搵人查老婆, 都已經係一個唔尊重對方既行為.

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-29 01:04 PM 發表 查看引用來源

咁你一定高大有型靚仔啦

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-29 12:56 發表 查看引用來源

都唔知點解, 你有經驗?
本人暫時冇....身邊D朋友就有呢D CASE....:smile_44:

朋友間有共識...系當事人面前扮唔知...始終大家都系成年人...
會識得去HANDLE & 承擔後果....:smile_44:

LUNCH HOURS...返黎再講 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-29 01:08 PM 發表 查看引用來源

本人暫時冇....身邊D朋友就有呢D CASE....:smile_44:

朋友間有共識...系當事人面前扮唔知...始終大家都系成年人...
會識得去HANDLE & 承擔後果....:smile_44:
別人既野, 茶餘飯後會拎黎講, 但都係唔俾當事人知好, 費事人家分開賴你, 破壞感情就唔好啦

你好:smile_30:

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-29 01:05 PM 發表 查看引用來源

咁你一定高大有型靚仔啦

引用:
原帖由 ((kit)) 於 2008-12-29 01:21 PM 發表 查看引用來源
你好ar

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-29 01:04 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 我想知你講左D咩打沈佢呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆