上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.3k

如果你唔提供網址,可否講下間店叫咩名呢...謝

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2009-1-29 03:10 PM 發表 查看引用來源

德國貨係貴d,但有效,我自從上星期買左德國貨三支,飲左兩支,放假以來性生活都好順利,有二十歲的表現,兩日之內做左四次都好 ok

concentrate 果d 根本是廢的。我上個月頭(十二月頭) 買左lakewood 金蓋的所 ...

Ching, 請問有冇見/試過呢隻德國貨,$59/330ml,非常濃 & 酸。

首先謝謝樓主的分享先,我都走遍全港、九,結果都係揾到隻ecosway,樓主不如你幫大家試一試,睇吓得唔得呀,因ecosway都有好多分店,唔洗比怡x元吊高嚟買,嗰隻ecosway會員價$45咋,謝謝!!

引用:
原帖由 lololeung811 於 2009-2-6 03:57 AM 發表
首先謝謝樓主的分享先,我都走遍全港、九,結果都係揾到隻ecosway,樓主不如你幫大家試一試,睇吓得唔得呀,因ecosway都有好多分店,唔洗比怡x元吊高嚟買,嗰隻ecosway會員價$45咋,謝謝!!
ecosway 賣的是concentrate 果汁,水溝糖溝果粉,不如唔好飲。而且45 蚊賣得好貴,我前排見到美國出的concentrate 紅石榴汁賣三十幾1L (唔知乜牌子)。 我不是怡康元的人,但佢賣五十蚊都唔算貴,這是事實,最重要是100% 原果渣汁,有明顯沉殿物。我前排買果隻德國貨(R字頭)一樣是鮮渣,貴四倍我都照飲,citysuper 都俾人掃晒,可見平野是冇用,最緊要是鮮渣。要飲concentrate ,不如飲陽光檸檬茶仲好。

我果日打去怡康元問,同條友吹左一陣水,佢話之前賣紅石榴汁是有個香港代理的,但果個代理唔做了,但隻果汁突然神咁好賣(可能是我的功勞),賣到冇晒貨都補唔到貨。佢地而家直接在格老吉亞訂過黎,但船期遲左,所以要等到二月尾。而家網上標價55,但而家訂就50,到時去自取再平五蚊,即是45 ,同ecosway一樣。我果日就訂左廿支,到時貨到先俾錢。

我再講多次,我不做果汁的,亦不是怡康元的人,只是好心分享而已

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2009-2-6 09:47 發表 查看引用來源

ecosway 賣的是concentrate 果汁,水溝糖溝果粉,不如唔好飲。而且45 蚊賣得好貴,我前排見到美國出的concentrate 紅石榴汁賣三十幾1L (唔知乜牌子)。 我不是怡康元的人,但佢賣五十蚊都唔算貴,這是事實,最重要 ...
有無話大手入貨呀?唔係到時又無貨買:smile_45:

多謝分享!

試試先!唔知超級市場有冇得賣呢?

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2009-2-6 09:47 AM 發表 查看引用來源

ecosway 賣的是concentrate 果汁,水溝糖溝果粉,不如唔好飲。而且45 蚊賣得好貴,我前排見到美國出的concentrate 紅石榴汁賣三十幾1L (唔知乜牌子)。 我不是怡康元的人,但佢賣五十蚊都唔算貴,這是事實,最重要 ...
我想問下係唔係一定要係紅石榴汁?
普通綠色果d石榴汁得唔得?

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2009-2-6 09:47 AM 發表

好心唔好係到呃人啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆