上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【51】

收藏  |  訂閱
780  4.9k

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-10 12:19 PM 發表 查看引用來源
返到屋企未又系上黎反:smile_45:
起碼有得笑..............唔係煩....................對住我點都好過對住架哥

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-10 12:55 PM 發表 查看引用來源
蓉兒你好
花花午安................返家食飯

踩場....................

引用:
原帖由 ah~ling 於 2008-10-10 01:04 PM 發表 查看引用來源
玲玲午安....................

引用:
原帖由 ah~ling 於 2008-10-10 01:04 PM 發表 查看引用來源
唔好用痴肥女優啦...............改痴情女倩啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 01:06 PM 發表 查看引用來源
玲玲午安....................
仲唔返去開鋪:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 01:08 PM 發表 查看引用來源
唔好用痴肥女優啦...............改痴情女倩啦
你個腦有問題呀:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ah~ling 於 2008-10-10 01:08 PM 發表 查看引用來源

仲唔返去開鋪:smile_42: :smile_42: :smile_42:
開緊鋪架.......................呢度治安好........................唔使人睇架

引用:
原帖由 ah~ling 於 2008-10-10 01:21 PM 發表 查看引用來源

你個腦有問題呀:smile_42: :smile_42: :smile_42:
痴情一定好過痴肥

引用:
原帖由 ah~ling 於 2008-10-10 01:21 PM 發表 查看引用來源

就來50000啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆