上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

又來支持下...............

第一: 係為左方便我老友阿花(jickfa),得閒上網既時候,可以容易D返黎探我地成班街坊(佢既經驗同我差唔多),所以我連POST既TITLE都用左"同事姐弟戀"......
多謝啊sam哥你先!老友即係老友,各位街坊好嗎.......:smile_38: .
我今晚剛剛先返到,明早回公司開完會便馬上又要返上國內!而家等緊我件bf過黎同我救火!
講真都餓左好幾日!今晚起碼要bf同我執返幾劑先夠喉.......

引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2008-5-28 05:16 PM 發表
早排真係好忙,
攪到都唔可以同花姐講再見,
唔知花姐呢排點呢?
唔知仲有冇食象拔蚌呢?
今晚咪食囉............

引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2008-5-28 05:26 PM 發表

佢間唔中都有搵你呀,
麻煩你下次佢搵你既時候,
同佢講聲阿鬼好掛住佢,
好嗎?
知道啦!多謝各位街坊.............:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 neolai 於 2008-5-28 03:30 PM 發表

女人係咁..鐘意一個人就隨時都起到水...
我咪係囉!話比你地知...........:smile_44:
我而家已經起哂水,等緊bf黎同我救火,佢唔同我執返幾劑唔肯過佢.............  

bf都差不多到啦!唔講咁多住.............
我都要沖定個涼,然後等佢一入門口就...............
各位街坊多多保重,我會掛住你地架啦!拜拜..........:smile_15:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 06:57 PM 發表
係呀 ! BUT好似要改番風格講多D咸野 ! :smile_30:
無論你講感性野定咸野...我地都係咁支持你架 !!! :smile_40: :smile_40:

回覆 486# 的帖子

fa fa...long time no see...dun be so hurry

花姐返過黎喎 ! 我地好掛住你呀 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

樓主我好小留言,但都想講句:support you~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆