上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.7k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-13 09:58 發表 查看引用來源

唔會啦。

如果可以返番去啟程嗰日,比機會我replay一次,心情應該係好緊張至係。好似打機時剩番最後一條命咁。
無如果啦,但可以自己FF返🤭

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-13 10:52 發表 查看引用來源

長腿妹多數都係咁,硬係唔放過任何機會曬肉腿。 兩碌光管光撐撐實惹人注目啦!

嗰次慌唔係半摟屌裙+矮踭?一副戰鬥格咁,實有人白眼喇! 見長輩最好都係斯文look(見工look):素色衫+長褲+便鞋(切勿露趾呀)!咁就得人鍾意嘞。

...
呵呵冇摟屌裙啦 我唔敢100%肯定, 但姨丈係六月中夏天生日, 所以極有可能係白吊帶超短牛仔褲+全透明高爭鞋
冇露趾呀, 冇露出o黎只係可以see through 隻鞋咁解 大王勁中意
仆街o既事係如果問題真係果日開始, 我遲o左至少9 個月先知道原來已經俾人睇唔順眼o左咁耐

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-13 10:52 發表 查看引用來源

長腿妹多數都係咁,硬係唔放過任何機會曬肉腿。 兩碌光管光撐撐實惹人注目啦!

嗰次慌唔係半摟屌裙+矮踭?一副戰鬥格咁,實有人白眼喇! 見長輩最好都係斯文look(見工look):素色衫+長褲+便鞋(切勿露趾呀)!咁就得人鍾意嘞。

...
蛇媽...
好聽d 咁講佢係一個心地好好o既人 (除o左細個打我果陣) , 母性超級o既強烈, 對任何一個晚輩都好關心好照顧
唔好聽咁講或者係佢太明白我o既叛逆 忽然之間殺出一個咁樣o既男人可以令我成日掛o係口唇邊,
成日話 大王話應該係要咁咁咁... 即係好似我好服好聽呢個人話o既感覺, 佢覺得終於有人治到頑劣o既我
其實只係咁o岩得咁橋, 我開始省悟, 要多d 返屋企同阿爸阿媽食飯, 過時過節識得對長輩送吓禮講吓好說話, 升職加薪等等o既好o野,
咁o岩地發生o係同大王開始拍拖之後啫!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-13 11:52 發表 查看引用來源

呵呵冇摟屌裙啦 我唔敢100%肯定, 但姨丈係六月中夏天生日, 所以極有可能係白吊帶超短牛仔褲+全透明高爭鞋
冇露趾呀, 冇露出o黎只係可以see through 隻鞋咁解 大王勁中意
仆街o既事係如果問題真係果日開始,  ...
兩大忌呀!!! 白吊帶、超短牛仔褲⋯

仲要成班親戚,佢哋實好多意見㗎!
兩個人出街咁著完全無問題
但有佢嘅父母、特別係親戚在場就真係唔好咁著。
吊帶外加件外套、超短褲改返長d又或者貼身長褲
唔怪之得姨媽會睇你唔順眼😂
見成班親戚著返斯文d會安全d

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-13 11:27 發表 查看引用來源

無食過呀。因為我其實食唔到辣😅 辛辣麵我都唔放晒成包粉,加蛋煮係貪佢無咗辣。但都一路食一路不停飲水🔥
咁講法你應該係煮得差唔多先放蛋, 食果陣將半生熟o既蛋黃督穿之後撈勻d 湯一齊食?
我都會咁煮但一口氣啜晒蛋黃先食其他
3x 火雞麵我食o左兩啖之後都係頂唔順俾o左大王 試吓下次煎隻荷包蛋, 搞掂之後馬上舔一下個鑊, 火辣程度差唔多就係果種啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-12 16:21 發表 查看引用來源

辛辣杯麵。講真!

第一次覺得辛辣麵原來咁好食。之前,我係完全唔掂即食麵嘅(其實超想食,但戒咗口)。

船上無性事。親密行為都冇。但發生嘅嘢比嗰啲更精彩,請繼續睇落去。 ...
講返你隻船

我有個好低能o既問題.... 船上面d 水如果用晒點算? 當然飛機都係容量有限,
但飛行時間短好多而且唔會有人o係飛機上面沖涼, 開餐基本都係飲酒水果汁為主, 淡水o既用量好有限嘛...

比如咁講, 有幾條友沖完涼唔山水喉, 全日廿四小時係咁噴水, 出到公海忽然用晒, 咁點算?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-13 10:18 AM 發表 查看引用來源

火雞麵有冇食過? 三倍辣果隻
有!辣到頭頂出煙!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-13 01:28 PM 發表 查看引用來源

無如果啦,但可以自己FF返🤭
FF之後會更唔開心。何必?

呢件事係我嘅死穴。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-13 01:52 PM 發表 查看引用來源

仆街o既事係如果問題真係果日開始,  ...
See through同露趾,對睇嘅人嚟講有咩分別?

仲要吊帶(露bra=太豪放,喺長輩眼中)+超短褲(唔檢點),都係老人家大忌。

不過,仲有得補救嘅!以後見到佢,主動同佢打招呼(要直視佢),對佢好啲,關心吓佢,等佢對你改觀。一定要善待長輩,尤其係女性嘅長輩。記住我呢句話。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-13 12:14 發表 查看引用來源

咁講法你應該係煮得差唔多先放蛋, 食果陣將半生熟o既蛋黃督穿之後撈勻d 湯一齊食?
我都會咁煮但一口氣啜晒蛋黃先食其他
3x 火雞麵我食o左兩啖之後都係頂唔順俾o左大王 試吓下次煎隻荷包蛋, 搞掂之後馬上 ...
我煮個陣臨尾加多傻蛋整勻佢㗎。好似蛋花辛辣湯咁😋
蛇蛇果然鍾意啜野,無時無刻都熟練

我連小學級嘅辛辣麵都攪唔掂,點會挑戰dr級嘅火雞😇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆