上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第29回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 14:49 發表 查看引用來源

咁你幾時同我去食呀:smile_47:
我等你約, 我係個大閒人, 睇你

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 6/8/2009 14:49 發表 查看引用來源

未食飯咩?
個胃有d 痛..食左少少嘢咋~:smile_o03:

引用:
原帖由 gary0987 於 2009-8-6 02:50 PM 發表 查看引用來源

我等你約, 我係個大閒人, 睇你
咁呀....約你再下一個星期五啦...821 得唔得呀?

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 02:51 PM 發表 查看引用來源
個胃有d 痛..食左少少嘢咋~:smile_o03:
咁你好快d 去食返d 野先啦...明知胃痛又唔食野, 有冇頂住咁呀?

入呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 02:52 PM 發表 查看引用來源

821去邊呀~:smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 14:52 發表 查看引用來源

好啊, no problem:smile_35:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 14:54 發表 查看引用來源
821去邊呀~:smile_o13:
食好野, 你有冇興趣先

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 02:48 PM 發表 查看引用來源

上次就9大2小, 唔知幾多錢, 因為朋友生日, 夾錢時連埋禮物同蛋糕, 我立過下餐牌d野都唔係貴, 記得隻雞$110, 有d 餸都係四十幾, 六十幾咁上下, 都食得過
好.............
就決定尼間啦
今晚食飯傾埋d細節
可能一開聲就即爆呀:smile_30: :smile_30:

報告YY哥, 我岩岩問左我同事, 上次佢又去o個度食, 4大小食左$550, 食左鹽焗雞, 冬瓜盅, 梅菜扣肉, 蝦, 炸大腸, 菜, 仲有飲左$10 3罐汽水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆