上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【160】

收藏  |  訂閱
1.5k  27.8k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-5 04:50 PM 發表 查看引用來源
你是但叫啦
我唔想死住:smile_39: 人家不喜歡你個daddy:smile_42: ,搵人打我,我點算先:smile_41:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-5 04:51 PM 發表 查看引用來源
係喎................ 入你媽咪罪都好
係邊個先呀...青色,,,,花色呀,,,,,,,,,c色呀,朱色呀,各色其色呀,打出來呀:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-5 04:52 PM 發表 查看引用來源
追咩
,追個媽媽比我,我想有個論壇媽咪:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-5 04:55 PM 發表 查看引用來源

,追個媽媽比我,我想有個論壇媽咪:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
蓉蓉.........你又出血書呀:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-5 04:52 PM 發表 查看引用來源

我唔想死住:smile_39: 人家不喜歡你個daddy:smile_42: ,搵人打我,我點算先:smile_41:
打下有咩所謂

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-5 04:54 PM 發表 查看引用來源

係邊個先呀...青色,,,,花色呀,,,,,,,,,c色呀,朱色呀,各色其色呀,打出來呀:smile_30:
係千色

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-8-5 04:55 PM 發表 查看引用來源

搵人化身叫論壇媽咪都好

引用:
原帖由 ching788 於 2009-8-5 05:01 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉.........你又出血書呀:smile_27: :smile_27:
佢太多血

引用:
原帖由 ching788 於 2009-8-5 05:01 PM 發表 查看引用來源
都係攪下氣氛咁呀,

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-5 05:02 PM 發表 查看引用來源
打下有咩所謂
你自已就話美女打下死,無所謂呀,我唔死得住呀,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆