上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part11) 代080709 開

收藏  |  訂閱
750  6.4k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-22 02:34 PM 發表 查看引用來源

龍哥不可胡亂幫天使妹妹代言啊~:smile_13: 天使妹妹不是隨便同人結拜為兄妹的啊~ :smile_38:   
至今係discuss 我有2個哥哥~  第一個係 " 野豬大哥 " , 而第二個就係"龍哥 " 你啦~:smile_40:
咁" 野豬大哥 "有冇係依度出現嫁!!!
好啦二哥就唔同你代言啦!

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-22 02:39 PM 發表 查看引用來源

Hey~:smile_38: 我的好龍哥~:smile_45: 你明白"吹牛"的含意嘛~:smile_30:  係"老作" / " 講大話"的比喻啊~
係呀,,吹牛嗎!我成日都係度吹牛啦!.,我就呢可以隔山打牛都得喇!!

咁我可以做妳咩呢:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-22 02:34 PM 發表 查看引用來源

龍哥不可胡亂幫天使妹妹代言啊~:smile_13: 天使妹妹不是隨便同人結拜為兄妹的啊~ :smile_38:   
至今係discuss 我有2個哥哥~  第一個係 " 野豬大哥 " , 而第二個就係"龍哥 " 你啦~:smile_40:

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-22 02:42 PM 發表 查看引用來源
咁我可以做妳咩呢:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:  
哈哈,,我行開一陣今晚7點返嚟!

你一走就無晒人:smile_45:
引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-22 02:45 PM 發表 查看引用來源

哈哈,,我行開一陣今晚7點返癧!

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-22 02:39 PM 發表 查看引用來源

咁" 野豬大哥 "有冇係依度出現嫁!!!
好啦二哥就唔同你代言啦!
嗯~ 野豬大哥間唔中都有在此出現0架~ 不過他出左街所以無入黎~ :smile_30: 介紹野豬大哥你識啦~
睇以下條line帖子#147 這就是小天使妹妹的"野豬大哥"啦~
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8923481&extra=&page=10

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-22 02:42 PM 發表 查看引用來源
net fd lo~:smile_30:

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-22 02:26 PM 發表 查看引用來源
咁妳唔駛支持我喇:smile_13:  
你已經有好多朋友入黎支持你這個大佬啦~:smile_30:

都好
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-22 02:59 PM 發表 查看引用來源

net fd lo~:smile_30:

我都入黎支持一下先~哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆