上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異靈異

收藏  |  訂閱
741  5.6k

引用:
原帖由 damimi 於 2009-2-10 02:34 PM 發表 查看引用來源

睇你同對方有冇緣吧
有緣既,自自然然會俾妳好輕易地搵到
冇緣既,就算俾妳近在眼前
一樣可以擦身而過...........

加油呀,話唔定bb蕉咁岩俾妳係隔離爐撻著個好男人番黎呢
妳咁講
即係我冇人緣???

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-2-10 02:34 PM 發表 查看引用來源

係咩! 琴日先話多少冇所謂

有人講唔代表一定唔得架嗎, 加把勁啦
要求正常囉
其實好多呢種男仔呀
咁冇人so我, 唯有跌落地都拿返d沙即...:smile_35:

我就覺好正常囉~:smile_39:  唔知點解咁都仲會俾人覺得高~:smile_13:
不過仲有三様未講既, 要高過我, 顧家同唔煙囉...係咪呢d先最難??

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-2-10 14:37 發表 查看引用來源

妳咁講
即係我冇人緣???
人緣同姻緣係倆回事嘛........
人緣唔好,又點可以係度同咁多人吹水呀

咪反我了, :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 14:38 發表 查看引用來源

咁冇人so我, 唯有跌落地都拿返d沙即...:smile_35:

我就覺好正常囉~:smile_39:  唔知點解咁都仲會俾人覺得高~:smile_13:
不過仲有三様未講既, 要高過我, 顧家同唔煙囉...係咪呢d先最難??
顧家就係女人都希望架啦
高過妳..........就要睇妳有幾高啦
我諗妳冇一米八吧

唔煙........ 都唔難呀
我身邊都有d男性朋友唔煙既

都係果句.........睇妳遇唔遇到啫

引用:
原帖由 damimi 於 2009-2-10 02:34 PM 發表 查看引用來源

睇你同對方有冇緣吧
有緣既,自自然然會俾妳好輕易地搵到
冇緣既,就算俾妳近在眼前
一樣可以擦身而過...........

加油呀,話唔定bb蕉咁岩俾妳係隔離爐撻著個好男人番黎呢
damimi.....啜啜先啦, 咁索...:smile_47:

agree 呀, 所以唔勉強囉...
我想攬下bean bean喎, 佢會唔會黎??

你又好返未呀? 真係黎唔到咩

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-2-10 02:36 PM 發表 查看引用來源

唔使啦
暫時解決左
遲d仲有冇事就唔知啦
桃花樹??

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 14:41 發表 查看引用來源

damimi.....啜啜先啦, 咁索...:smile_47:

agree 呀, 所以唔勉強囉...
我想攬下bean bean喎, 佢會唔會黎??

你又好返未呀? 真係黎唔到咩
下............ 問dino先知
唔知佢有冇搵bean媽........:smile_13:

未.........仲吠緊啊,

妳又會咁好記性既,:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 damimi 於 2009-2-10 02:43 PM 發表 查看引用來源

下............ 問dino先知
唔知佢有冇搵bean媽........:smile_13:

未.........仲吠緊啊,

妳又會咁好記性既,:smile_35: :smile_35:
你boss講你黎唔到, 病緊....

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 14:45 發表 查看引用來源

你boss講你黎唔到, 病緊....
嗯..............吠到死死下:smile_35:

引用:
原帖由 damimi 於 2009-2-10 02:41 PM 發表 查看引用來源

顧家就係女人都希望架啦
高過妳..........就要睇妳有幾高啦
我諗妳冇一米八吧

唔煙........ 都唔難呀
我身邊都有d男性朋友唔煙既

都係果句.........睇妳遇唔遇到啫
高度都係問題...:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆