上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

引用:
原帖由 jordan292929 於 2008-12-17 08:59 PM 發表

我17歲...但係太大力洗會痛...輕輕力洗又洗唔甩...
但係我問過醫生....灰色果d 係咪要洗甩佢....佢話唔洗-_-""
(灰色果d..我真係試過大力小小洗...都係洗唔走的....)
要時間, 唔係要力度的

引用:
原帖由 咩咩軒乂 於 2008-12-17 08:15 PM 發表
包皮末端有D皮痴住左龜頭,反唔到,點算?
多習慣去反佢囉...
呢d野係慢慢黎的
講真呢d最好細個己經去做...

引用:
原帖由 2等天使 於 2008-12-18 08:41 AM 發表 查看引用來源

多習慣去反佢囉...
呢d野係慢慢黎的
講真呢d最好細個己經去做...
係有D野痴住左,搞到反唔到...

但係  點解個醫生話唔洗 洗甩佢-_-"
要時間...即係日日 都輕輕力洗就ok?????

仲有...我想知包皮發炎會有咩症狀?

回覆 473# 的帖子

我開頭都係咁,第一次反起仲有好多白色既精漬:smile_35:

我想問下大家有咩醫生好介紹 技術要好d 私家醫院又有冇咩好介紹 大約要幾錢要幾耐之前預約

我想問下去黃醫生到割的朋友......
我想問下黃醫生個到幾時"山門"?????係唔係可以自己定時間???

其實我想問下 邊到有睇下有冇包皮過長 其實我細個問過診所e生佢話唔洗= =
但唔多信佢 因為我冇扯個時d包皮都會包住哂條野

想問下割左包皮個d,打飛機個陣係咪難過有包皮包住個陣?我反左個龜頭黎,沖涼個陣用d番揀黎打,都好難出到野:smile_5:

引用:
原帖由 jordan292929 於 2008-12-19 02:08 AM 發表 查看引用來源
但係  點解個醫生話唔洗 洗甩佢-_-"
要時間...即係日日 都輕輕力洗就ok?????

仲有...我想知包皮發炎會有咩症狀?
因為佢可能判斷你果d野唔會令你發炎

如果發炎的話
龜頭會腫痛或
痾親尿都會痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆