上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.7k

係咪作故仔跟本唔係問題,好睇就得。我從來都唔會考究真正嘅葉問有無甄子丹咁好打🤣🤣
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-3 15:57 發表 查看引用來源

所以咪有人話我作故仔囉。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-3 18:09 發表 查看引用來源
係咪作故仔跟本唔係問題,好睇就得。我從來都唔會考究真正嘅葉問有無甄子丹咁好打🤣🤣

但係甄子丹真係好打得

Athena好快喺個袋攞返衫出嚟著,仲一路著一路話又著又除好麻煩。我眼角睇到個袋入面好似仲有的二啲衫,但我當時我選擇唔去問。
Athena:你去PP行陣先,6:00準時喺返頭先個停車場入口等。記住唔好行上地面出口。
我:妳約咗佢喺嗰度等?
佢:係。我見到佢之後就會call你。但你唔駛聽,因為響幾吓我就會收線。然後你就行上嚟跟住我哋。記住唔好跟得太近。
我:你哋今晚會點玩?
佢:一陣你咪會知囉。
我:今晚又玩通頂?
佢:係呀。
我:妳呀爸一定嬲死!
佢:咁又冇,佢以為我去咗F度,而且我會打電話返屋企報平安。
果然安排得好周到!
我:喂。。。老老實實,條友有冇用condom?
佢:緊係有!
我:次次都有。
佢:緊係!
我:佢話妳有吞佢啲精。
佢:係呀,佢臨射前會抽出嚟除咗套至射。不過唔係次次我都吞。有兩次佢射喺我塊面同個胸度。不過,射完我一定會再幫佢含。
我:妳幫男人超機嘅絕招。
佢:絕乜呀?又唔見你起到?
我:喂,話晒我係你男朋友,俾吓面我得唔得?
Athena笑咗一笑,然後我哋就互咀。果然,可樂溝精啲味道好。。。麻麻!
跟住我就去咗PP行,不過唔夠10分鐘,我已經要返轉頭去停車場。時間真係過得好快。雖然喺停車場我好快就射咗,但走時都差唔多5:40分。
我照著Athena指示,6:00前就企咗喺氣水機入口處等。喺就嚟6:00,突然上幾級樓梯嗰個入口走咗個性感女郎出嚟(可能大家會有啲唔明。如果你哋有泊過車喺嗰個停車場,應該會知道地下有3層,有兩個出口去條樓梯度,樓梯直上就係地面。第一個出口有洗手間,當時係對外開放,後來變成老細司機專用,下面嗰個入口有部氣水機),我由下望上,望住個背影。。。
咦?呢個性感女郎唔係就係Athena?
我忍唔:喂!
Athena轉身望住我,手指放喺口唇前打咗個「Shhhh….」手勢,老實講,佢嗰個打扮姿勢妝速我一世都唔會忘記(希望我文筆水平可以貼切形容到Athena嘅打扮)!
Athena著咗件cut咗一半嘅緊身短袖白色T Shirt(而且佢後來同我講,佢仲特登買咗件細碼),當然無戴bra,因為白色T又薄,所以佢對雞包仔已經全部現形,仲要連乳暈顏色(淺啡)都約隱約現見到,突晒點就唔在講,最噴血係咪件T下半折剪得好高,半個下胸,即係「南半球」露晒出嚟!條腰、肚、肚臍。。。乜都見到晒。佢仲著咗件又短又鬆身嘅黑色波褲。。。褲管仲要開得好大。。。佢仲特登扯高嗰褲管俾我睇。。。OMG。。。𥚃面又係真空。。。連西毛都見到!我當時見到佢咁打扮,只能用「血脈沸騰」去形容,但無奈何我「只能遠觀而不可以摸摸」!跟住佢轉身就上樓梯。。。仆佢個街。。。條褲根本𢫏唔住個pat pat。。。!佢仲化咗少少淡妝,塗咗當時好流行嘅粉紅色唇膏。。。
咁嘅人間極品。。。我女朋友。。。居然就咁就嚟眼甘甘送俾第二個男人!點解我唔可以好似打樁機咁一晚射5次?!
突然手機響,準備接時對方已經收咗線。乜水呀。。。SHIT!Athena呀!完全忘記佢嘅指示!屌!我即刻以9秒9速道兩级樓梯跑上地面出口!
一上到去周圍一望,天就嚟黑晒,嗰公園(金鐘去灣仔警察總部嗰個似公園又唔係似公園嗰度)𥚃面啲燈又黃又暗,一對痴男怨女就喺前面冇幾遠嘅樹陰下攬到實一實不停互咀!屌!咁痴纒就去開房啦,影響市容。。。
望真啲,俾人又咀又摷嗰個女仔咪就係我女朋友Athena!摷緊佢嗰條友一定係打樁機啦!屌拿星,駛唔駛咀得咁肉緊呀?咁遠咁暗我都望到佢哋兩條脷「fing嚟fing去」!條友仲伸咗隻手入左件T𥚃面周圍摷又揸!我直頭睇到佢隻右手好大力咁揸住Athena右邊個波!佢哋完全漠視周圍行過嘅人,沉醉喺佢哋二人世界中!而我。。。第一次親眼見到Athena同第二個男人親熱,除咗「欲哭無淚」之外。。。就係妒忌同慾火就似葉倩文首「焚身似火」咁,燒到上腦!,,本來已經死咗嘅小Vincent馬上起死回生!玩到咁火辣咁揚,又知我一定見到,唔怪之得之前要保償我啦!話時話,如果唔係頭先先射過,當時如果摸一摸條周,可能即係走火都未定!
我都唔知佢哋咁樣又咀又摷攪咗幾耐,呢對連體嬰終於分體。我亦都終於見清楚打樁機嗰樣。嗱,平心而論,佢嗰樣好一般,但就留咗「鄭而麵」長髮,仲要長到落膊頭。好高,起碼高過我,而且身形真係好fit又黑又實,非常陽光大男孩feel,而且望落去有少少「古惑仔」𥚃面嗰個「浩南哥」feel。我完全相信佢係溝女高手,亦係床上高手,一晚不停屌可以射足5次精不是夢!唔怪之得Athena咁迷佢,要食過返尋味!我如果係女,我都會!
今日本來非常自豪嘅「勝利」感覺馬上一埽而空!
Athena同打「浩男哥」拖住手,仲要拖到十指緊扣,一路行一路細聲講大聲笑,十足十一對熱戀中嘅情侶一樣。行吓又咀吓,條友仲幫Athena攞住佢個膠袋同手袋,真係有紳士風度!不過色狼始終係色狼,條友隻手就周不時「脫勾」走去攬住我女朋友皮光肉滑嘅腰,仲伸手入條褲去摸pat pat!睇住自己女朋友俾個男仔咁樣抽水,我除咗妒忌之外。。。就係羨慕!係,冇錯,非常羨慕!明明Athena對波、條腰、pat pat我已經又摸又舐又錫過不下幾十次,點解宜家反而會羨慕打樁機?果然,古人智慧「得不到的永遠是最好的」再一次得已實證!
離遠咁望,Athena咁樣極級性感打扮,同一個少女冇分別,一個我完全估唔到想像唔到嘅Athena,別有用心一番風味!我開始明白點解相澤同埋嗰三個乜乜組小混混,會咁迷戀Athena。
佢哋一路拖吓攬吓錫吓摷吓,一直行去灣仔。我就好似隻狗咁跟喺後面。Athena有時仲「好得戚」咁回頭望吓我。宜家諗返轉頭,如果當時已經有智能手機,我一定會拍片影相,紀念呢個難忘時刻!
唔駛講,周街啲麻甩佬個個都𥄫住Athena!我仲聽到有啲講「條女夠晒姣」、「我俾一千仆佢」、「不如直頭唔好著衫啦」。。。等等。不過都有人話Athena姣就姣、身材都不錯,不過就老咗啲。
Athena同打樁機一直行到去灣仔188商場附近(非常巧合,居然同呢度同名🤣),佢哋行咗入一間7-11,出嚟時Athena抽住一袋嘢,我睇到有幾支水(後來佢話我知仲有6盒condom),打樁機好快又搶埋抽住。佢哋繼續向住銅鑼灣方向行。奇怪,咁樣周街行就叫「玩大佢」?係,冇錯,Athena係著得好性感甚至暴露。。。係,打樁機一直肆無忌憚咁周街非禮Athena,但比起佢哋尋日喺地鐵又摸又捽差好遠喎。

跟住佢哋突然行落一條小樓梯落去軒尼詩道遊樂場,當時有3個男仔喺度打緊藍球。佢哋一見到打樁機就即刻走埋去同佢「俾個五」,然後就開始喺Athena身上上演「眼睛想旅行」。。。 頂!當時Leon未唱呢首歌!應該係「眼睛去旅行」!打樁機突然除咗件T Shirt落場同另外一條友打雙打,另外兩條友就同Athena坐咗喺場邊凳上。好快打樁機已經駛出佢身手不停用唔同姿勢入樽。無可否認,佢身手真係好好,而且真係龬條肌肉身形!羨慕死我。而Athena就同另外兩條友飲水吹水。。。咦點解佢哋好似比頭先坐得仲埋咗?我因為企得遠又要扮路人甲等人,根本就聽唔到佢哋喺度講乜,不過Athena就周不時大聲笑,又不停飲水。
唔得我決定要行埋啲聽清楚啲睇清楚啲。。。
於是我膽粗粗行近啲,行到佢哋附近,我知Athena見到我,但佢當我透明。
我隱約聽到其中一個講:Ken話妳好做得。
Athena:等一陣你咪知囉。
做得?乜嘢做得?突然腦𥚃面「叮」一聲。。。唔係呀嘛?玩都咁激?
突然呯一聲,「浩南哥」又好型咁入樽。我回頭一望,Athena已經同其中一條友打咁車輪,另一條友隻手已經正面伸入Athena條波褲入面!跟住Athena擰轉面,嗰一刻我同佢眼神相碰,我忍唔住吞咗啖口水,Athena對住我好快又嫵媚咁笑咗一笑,然後就同摸緊佢個西嗰條友互咀。之前嗰條友都唔執輸,即刻舐Athena條頸,隻手仲伸咗入去件T入面楂波波!
場面超級無敵震撼!
我個心跳得起級快!
我條周扯到無朋友!
突然,打樁機:抽夠水啦!走啦!去Joe屋企至玩啦。
Joe:早知我都坐底休息吓啦!
打樁機:一係一陣我叫我條女含你先啦,好唔好?
Joe:好呀!
Athena:不過要沖咗涼先含,你哋成身臭汗!
其中一條友:呢啲叫男人味!
Athena大笑起嚟。
打樁機叫Athena做「我條女」!咁我係Athena邊個?好混亂呀!
佢哋好快就執好晒嘢,然後打樁機咀咗Athena一啖,Athena好細心好體貼好女朋友mode咁 俾咗支水佢飲,佢飲剩1/3就俾返Athena,Athena就咕咕聲飲晒!精都吞得落,飲口水尾有乜問題呀?跟住打樁機細細聲喺Athena耳邊唔知講咗乜嘢。。。
Athena:輪流定一齊我都得,你哋自己決定。。。
跟住佢哋四個一齊向駱克道行,冇幾耐就行入一座私大廈。我就一條友睇住自己個女朋友同四個男仔上樓。。。
今晚佢哋應該會瘋狂大戰,戰況一定會好激烈。。。
我終於明白「玩大佢」係乜嘢意思。。。

咁快就玩集體遊戲

如果我係你
咁樣我會爆血管

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-3 21:02 發表 查看引用來源
跟住佢哋突然行落一條小樓梯落去軒尼詩道遊樂場,當時有3個男仔喺度打緊藍球。佢哋一見到打樁機就即刻走埋去同佢「俾個五」,然後就開始喺Athena身上上演「眼睛想旅行」。。。 頂!當時Leon未唱呢首歌!應該係「眼睛去旅行」 ...
真係好到咁大?😂

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-3 21:25 發表 查看引用來源
咁快就玩集體遊戲

如果我係你
咁樣我會爆血管
爆過幾次啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-3 22:02 發表 查看引用來源
真係好到咁大?😂
事實往往未必係你所想像。。。😆😆😆

一個打椿機唔夠,仲要4個輪流?好刺激呀
你企埋佢地度,簡直係待宰既小羔羊阿,會唔會覺得好傷心,配唔起Athena?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-3 22:04 發表 查看引用來源

爆過幾次啦🤣🤣🤣
一次比一次爆 幾時先寫到分手?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆