上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.7k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-11 05:11 PM 發表 查看引用來源

「沉船」真係形容得好好⋯幾驚C兄話又見titanic沉🤪

世事好多野都係整定㗎!
要你去美國坐郵輪,迫住你6日係船上困獸鬥

提外話,同任何人去旅行都要保持心情開朗愉快啦,發晦氣係no no no

事後你要感激屋企人比咗個次嘅 ...
嗰時身在福中...唔識諗囉。都唔知咩叫感恩。

換轉而家嘅我,有機會見識下,興奮都嚟唔切。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-12 17:23 發表 查看引用來源

嗰時身在福中...唔識諗囉。都唔知咩叫感恩。

換轉而家嘅我,有機會見識下,興奮都嚟唔切。
依家嘅你見識咗咁多野,應該興奮唔起😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-12 16:21 發表 查看引用來源

辛辣杯麵。講真!

第一次覺得辛辣麵原來咁好食。之前,我係完全唔掂即食麵嘅(其實超想食,但戒咗口)。

船上無性事。親密行為都冇。但發生嘅嘢比嗰啲更精彩,請繼續睇落去。 ...
好難唔掂即食麵㗎唔!丁丁嘅麻油味、辛辣麵嘅口感🤤🤤🤤⋯好想食辛辣麵,搵日就煮返個韓版加蛋黎食先

船上乖乖,落船就⋯🤭

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-12 17:15 發表 查看引用來源

「突出兩支大光管」即係著短裙露吓腿啫吓嘛?吓,咁都被人話?又係差啲...

不過,長輩思想保守都正常嘅,體諒吓啦。

以後見面著得斯文啲咪冇事囉。掉返轉頭諗,食煙確係唔健康喎。佢嘅擔心亦唔係蠻不講理嘅。 ...
係o既 之後我都儘量著返條褲
單純d 咁諗, 可能因為果日唯一o既行程就係去佢地屋企拜訪同食飯啦, 係佢姨丈生日
全部都係親戚, 人又多地方又細坐得埋, o係d 男性長輩面前揚吓揚吓咁, 人地望唔望好?
呢個係事後'反省' 番o既結論, 當其時諗到o既只係想折磨一下大王 等佢有得睇冇得食

至於煙草o既事, 其實曾經有過一段時間就係我同大王, 都只係對方o既屋企人知道我地食煙呢個事實   
但我屋企果邊不知幾撐佢囉! 只係拍緊拖隻字都未提過未考慮過結婚果陣我同我阿媽行街有次去買餸,
d 煲湯料打孖咁買我問佢搞乜, 佢居然話煲多一煲俾大王打包, 食埋咁多煙做o野又忙, 飲多啖湯補吓身
頂你我咁大個女佢都未試過整多成煲俾我帶走o既

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-12 17:44 發表 查看引用來源

好難唔掂即食麵㗎唔!丁丁嘅麻油味、辛辣麵嘅口感🤤🤤🤤⋯好想食辛辣麵,搵日就煮返個韓版加蛋黎食先

船上乖乖,落船就⋯🤭
丁丁已經好耐冇食囉, 而家只食辛辣麵
加蛋加芝士, 食完個湯留返, 加一口白飯, 好正o架 不過超飽

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-13 07:00 發表 查看引用來源

丁丁已經好耐冇食囉, 而家只食辛辣麵
加蛋加芝士, 食完個湯留返, 加一口白飯, 好正o架 不過超飽
兩種唔同㗎!黑丁好香🤤
下次同大王一齊食,再食白飯就唔會超飽😉
有隻魷魚麵都好好味㗎⋯必食推介😋

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-13 07:30 發表 查看引用來源

兩種唔同㗎!黑丁好香🤤
下次同大王一齊食,再食白飯就唔會超飽😉
有隻魷魚麵都好好味㗎⋯必食推介😋
火雞麵有冇食過? 三倍辣果隻

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-12 07:38 PM 發表 查看引用來源

依家嘅你見識咗咁多野,應該興奮唔起😂
唔會啦。

如果可以返番去啟程嗰日,比機會我replay一次,心情應該係好緊張至係。好似打機時剩番最後一條命咁。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-13 08:55 AM 發表 查看引用來源

係o既 之後我都儘量著返條褲
單純d 咁諗, 可能因為果日唯一o既行程就係去佢地屋企拜訪同食飯啦, 係佢姨丈生日
全部都係親戚, 人又多地方又細坐得埋, o係d 男性長輩面前揚吓揚吓咁, 人地望唔望好?
呢個係事 ...
長腿妹多數都係咁,硬係唔放過任何機會曬肉腿。 兩碌光管光撐撐實惹人注目啦!

嗰次慌唔係半摟屌裙+矮踭?一副戰鬥格咁,實有人白眼喇! 見長輩最好都係斯文look(見工look):素色衫+長褲+便鞋(切勿露趾呀)!咁就得人鍾意嘞。

蛇媽真係開明喎。抑或...佢知道大王係筍盤,所以偏袒呢? 西洋菜南北杏煲豬肺,我都想飲。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-13 08:18 發表 查看引用來源

火雞麵有冇食過? 三倍辣果隻
無食過呀。因為我其實食唔到辣😅 辛辣麵我都唔放晒成包粉,加蛋煮係貪佢無咗辣。但都一路食一路不停飲水🔥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆