上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART46︿索女型男再相聚

收藏  |  訂閱
1.5k  26.1k

:smile_o05: 收工前跳入來~~~~~~‵:smile_o13:

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-8 05:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 收工前跳入來~~~~~~‵:smile_o13:
你收工前我又入黎望下你先:smile_o05:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-7-8 05:31 PM 發表 查看引用來源

難得今日有時間上下黎:smile_19:

你地咁快走鬼晒
夠鐘收工仲唔走咩

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 17:48 發表 查看引用來源

夠鐘收工仲唔走咩
我都走啦 :smile_43:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 05:48 PM 發表 查看引用來源

你收工前我又入黎望下你先:smile_o05:
:smile_o03: 好敢動阿~~~~~~~~

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-7-8 05:50 PM 發表 查看引用來源

我都走啦 :smile_43:
睇路呀....慢行呀:smile_38:

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-8 05:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 好敢動阿~~~~~~~~
話過上黎陪你架嘛, 點都要上黎見下你既
我岩岩去左街街呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-8 05:53 PM 發表 查看引用來源

話過上黎陪你架嘛, 點都要上黎見下你既
我岩岩去左街街呀
:smile_o14: 外邊好熱bor....

:smile_o10: 去邊樹來~~~~`

我:smile_o08: 好餓而加~~~~~~~

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-8 05:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 外邊好熱bor....

:smile_o10: 去邊樹來~~~~`

我:smile_o08: 好餓而加~~~~~~~
真係好熱呀, 岩岩阿妹叫我出去行下, 行下行下就買衫囉
就係因為太熱既關係, 買完野冇心機再行, 返屋企抖下先再出街食飯

你今日lunch 食左咩呀?

入黎八下先:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆