上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.8k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:19 PM 發表 查看引用來源

響應刺激經濟方案
增加內需

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:18 PM 發表 查看引用來源

我覺得係衰大意,原來係冇任何進展,一直都係客人關係
即係睇唔通條女囉…經驗不足:smile_19:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:21 PM 發表 查看引用來源

係呀,真係睇佢唔通,仲有D古惑添,有D難搞

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:10 PM 發表 查看引用來源
重點唔在予追post喇而家:smile_34: :smile_34:
唔追 post, 點知你地講緊咩 topic 呀衰佬 :smile_39:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:23 PM 發表 查看引用來源
損失唔係好大嘅, 咪當係學費囉 :smile_42:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-7 10:23 PM 發表 查看引用來源

真係要搵日認真吹下水…過幾招你防身…:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:21 PM 發表 查看引用來源

仲有就係我覺得呢條女對你冇 feel lor

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-7 10:26 PM 發表 查看引用來源

真係要搵日認真吹下水…過幾招你防身…:smile_34: :smile_34:
靠你啦,師傅,其實我係一個好純情既小男生黎架

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-4-7 10:27 PM 發表 查看引用來源

係相當冇LOR

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-4-7 10:27 PM 發表 查看引用來源

問題就咪係連呢點都睇唔出先大鑊呀:smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆