上一頁下一頁
發新話題

0214 溫馨光豬情人節有錢佬K團(完滿結束,有相report今晚出)

收藏  |  訂閱
657  8.9k

引用:
原帖由 夜遊新手 於 2009-2-13 11:35 AM 發表 查看引用來源

快的攪掂快的知
好像明天有長安團

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

基本上情人節同放飛支係兩回事

反而因為少咗己有另一半之港人上來

聽日囡會多咗...只係...唔好去揾快餐女過夜...

同埋玩得有品啲...:smile_03::smile_03::smile_03:
同意 agree

引用:
原帖由 earth008 於 2009-2-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

好像明天有長安團
明天去唔到啊:') :')

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

同埋玩得有品啲...:smile_03::smile_03::smile_03:
乜o野都唔係, 係講自己有冇女運先真, :smile_44:

引用:
原帖由 earth008 於 2009-2-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

好像明天有長安團
長安好玩, 比 cp 淫亂得多

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 11:38 發表 查看引用來源

乜o野都唔係, 係講自己有冇女運先真, :smile_44:
咁當然啦...但我打死都唔信你住宿舍响觀光電梯抄唔到牌...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 11:39 AM 發表 查看引用來源

咁當然啦...但我打死都唔信你住宿舍响觀光電梯抄唔到牌...
我真係未試過去抄喎

引用:

系有關,

D仔陪伴完某地條女,然後再去第二轉林另一條女,靚女都系座平台放下飛機。或者回家陪狼狗!

引用:
原帖由 earth008 於 2009-2-13 11:41 AM 發表 查看引用來源

系有關,

D仔陪伴完某地條女,然後再去第二轉林另一條女,靚女都系座平台放下飛機。或者回家陪狼狗!
有冇關唔駛係道討論o既.  大家都係估估下, 0214 可樂哥帶花刀團, 到時佢 d 客仔有 report 返黎咪知 law

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 11:39 AM 發表 查看引用來源

長安好玩, 比 cp 淫亂得多
好想去啊:') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆