上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.8k

引用:
原帖由 gasman61 於 2008-11-19 12:01 PM 發表 查看引用來源
我都係同你差多情況,不過我同佢已經發展左兩年,依家自己個知道由性變左愛。
即係你e + 好愛你個sp ?

係啊!我同我SP都係
引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-19 12:05 PM 發表 查看引用來源

即係你e + 好愛你個sp ?

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-19 12:02 PM 發表 查看引用來源

我都唔知呀,我都係初初來呢度,我就有feel 先做到囉.
yes.. i think so,
其實我覺得SP既好處係因為佢係一個特別既角色,
性係其次,重要係有一個無關重要,無利益沖突的異性朋友聽你講野..
成年世界要搵個咁既人其實好難..:smile_45:
至於性,基本上係同呢朋友既一個甜品吧 ..

引用:
原帖由 gasman61 於 2008-11-19 12:13 PM 發表 查看引用來源
係啊!我同我SP都係
怕唔怕比你老婆知呀? 女人好敏感架喎?

引用:
原帖由 joyzit 於 2008-11-19 12:22 PM 發表 查看引用來源

yes.. i think so,
其實我覺得SP既好處係因為佢係一個特別既角色,
性係其次,重要係有一個無關重要,無利益沖突的異性朋友聽你講野..
成年世界要搵個咁既人其實好難..:smile_45:
至於性,基本上係同呢朋友既一個 ...
你又講下你同你sp 來聽下

噢~
原來咁多姊妹都有SP,
我都覺得對SP比男友或者老公輕鬆得多,
起碼唔洗呃呃氹氹,
好似我其中一個KEEP咗6,7年嘅SP,
我地一年見得2,3次,
近嚟都試過有時做唔到~
(可能年齡關係~佢大我成廿年)
不過我地都會瞓係床到攬著傾偈,
個種感覺真係好舒服

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-19 12:44 PM 發表 查看引用來源

你又講下你同你sp 來聽下
No, 我無SP的,
遇到肯拍拖的就好多,
但係係拍拖, 全部係想要埋個人果隻,唔係SP果種..
so, i will just give up,
anyway, 老婆第一
只係見呢個post,又諗起有個第3者呻下is quite good..

引用:
原帖由 joyzit 於 2008-11-19 03:54 PM 發表 查看引用來源

No, 我無SP的,
遇到肯拍拖的就好多,
但係係拍拖, 全部係想要埋個人果隻,唔係SP果種..
so, i will just give up,
anyway, 老婆第一
只係見呢個post,又諗起有個第3者呻下is quite good..
你都幾乖仔 ,  不過呢個年代有sp 都唔算好衰既:smile_44:

引用:
原帖由 有閒 於 2008-11-19 03:42 PM 發表 查看引用來源
噢~
原來咁多姊妹都有SP,
我都覺得對SP比男友或者老公輕鬆得多,
起碼唔洗呃呃氹氹,
好似我其中一個KEEP咗6,7年嘅SP,
我地一年見得2,3次,
近嚟都試過有時做唔到~
(可能年齡關係~佢大我成廿年)
不過我地都會瞓 ...
你都幾勁,有幾個sp

我前男友就係話開間房,大家攬下鍚下傾下計,(我地以前拍拖時去旅行都係咁)
咁我咪同佢去囉,最後都係做左,

引用:
原帖由 smile828 於  12:42 PM 發表 查看引用來源

怕唔怕比你老婆知呀? 女人好敏感架喎?
佢多少已經知道。問題係我同老婆一齊無法完事,可能五六分鐘就軟左。但係同SP一齊可以做超過一個鐘。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆