上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【49】

收藏  |  訂閱
736  4.1k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-6 05:19 PM 發表 查看引用來源
你係外國返來呀.........................詩詞有進步啦
正一衰人:')

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-6 05:22 PM 發表 查看引用來源
明天重陽佳節......................祝各位愉快........................錢也好.....................情也好......................是自己嘅........................心安理得
bye bye 啦......................我聽日會搵你家啦:smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-6 05:22 PM 發表 查看引用來源
明天重陽佳節......................祝各位愉快........................錢也好.....................情也好......................是自己嘅........................心安理得
但係你錢可以花, 情唔可以喎

信我啦。。 有得揀既話, 你一定唔會想去公立。。 
引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-6 05:23 PM 發表 查看引用來源我真系有衣日就1定去公立医院年年交0甘多税就系留返黎老年黎0甘用

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-6 05:24 PM 發表 查看引用來源

bye bye 啦......................我聽日會搵你家啦:smile_38:
你留番好多野聽日同佢傾咩

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-6 05:25 PM 發表
信我啦。。 有得揀既話, 你一定唔會想去公立。。
個個都有0甘多銭0羊
鬼0吾知亜MA系女人:smile_45:

可能係呢。。 
引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-6 05:26 PM 發表 查看引用來源你留番好多野聽日同佢傾咩

所以咪要努力囉。。 
引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-6 05:27 PM 發表 查看引用來源個個都有0甘多銭0羊鬼0吾知亜MA系女人:smile_45:

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-6 05:26 PM 發表 查看引用來源

你留番好多野聽日同佢傾咩
係呀......................同佢掃.......................場:smile_34:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-6 05:24 PM 發表

去聴日鬼使返工0羊:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆