上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【48】

收藏  |  訂閱
739  4.3k

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-4 02:48 PM 發表 查看引用來源
唔屬於自己既。 就最好唔好留係身邊啦。。
譬如.............你有一位心愛嘅女友.................可是她不十分愛你................時有離開跡像..................你如何處理

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-4 02:38 PM 發表 查看引用來源
一閃就無既野你都想要?
係 呀 !
我 要 一 刻 既 感 覺 ~~  

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 02:42 PM 發表 查看引用來源
要許願架
唔 .........
未 有 又 點 許 願 呀 !!:smile_35: :smile_35:

我會同距分手囉。。 有D野無得勉強既。。唉。。 就好次我同花姐咁。。 :smile_30:
引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 02:51 PM 發表 查看引用來源譬如.............你有一位心愛嘅女友.................可是她不十分愛你................時有離開跡像..................你如何處理

囝囝
:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 02:19 PM 發表
攬住一個目標................可以廷年益壽
問題系李既目標0吾止1個LOR

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 02:15 PM 發表
鬼咩........................次次同佢擺明車馬話追佢架,不過佢無面俾,一野就伸我出來............好彩我死纏爛打..........再接再厲
系WOR
今日0吾記得伸天
黎黎黎
企定定比我伸一脚:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 02:21 PM 發表
全身都有:smile_47: :smile_47: :smile_47: 我中意研究:smile_46: :smile_46: :smile_46:
0甘又未到:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-4 02:58 PM 發表 查看引用來源
問題系李既目標0吾止1個LOR
目標認清啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 02:25 PM 發表
佢個上圍 我嘅腰圍
我既坐囲:smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆