上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

引用:
原帖由 vin_sui 於 2008-12-16 10:29 AM 發表 查看引用來源
我 1/ 12 做完, 依家係踏入第三個禮拜, 我啲線都甩晒 la, 但係仲係腫 ar,同埋仲係有少量黃色+紅色的淺色液體流出黎, 我冇去沖涼, 淨係用水洗下個身, 同埋 keep 住搽嗰啲藥水 + 用風筒, 其實我係咪 ...
流膿添呀,咁你又真係大劑d喎,而家仲有冇覆診呀?問下醫生點解會咁啦,叫佢開d消腫藥或者微量抗生素俾你啦
涼就第三四日倒就沖得,我沖完就係用風筒吹乾

引用:
原帖由 chun1107 於 2008-12-16 09:20 AM 發表 查看引用來源
哦, 原來係咁樣, 哈哈, 又好似岩喎~~~
咁幾耐可以性行為即.........?
性行為你穩陣d就預一個月鬆d啦

有無醫生介紹呀?? PM 我呀...

引用:
原帖由 ipkamho2 於 2008-12-4 06:16 PM 發表
我今年17 覺得包皮太長 想割 但係而家我一掂到個頭就會好痛 要d皮包住先會唔痛 沖涼既時候 d水掂到都會痛 如果割左之後會唔會掂親d咩都好痛 大約幾耐先會唔痛 同埋如果唔去家計會既話仲有邊d可以去 幾多錢 大耐排幾耐 ...
其實你反到個頭就可以唔駛割
有d男性反起後會痛(甚至痛到pk)
呢個情況可以慢慢黎
要大約幾日至兩個禮拜倒時間習慣
首先去廁所同沖涼一定要反(基本衛生)
如果你可以衝破呢種痛楚~其實可以唔駛割

引用:
原帖由 夢中呈淫 於 2008-12-5 07:07 AM 發表
我都係有未扯反到,扯左反唔到呢個問題
反左先扯又會超痛
但其實初初我係完全反唔到的
我都係上網聽人講,日日拉下拉下就得...
我呢兩年沖涼都日日反黎洗
但反左再扯都係超痛
有冇方法可以令反左扯旗都可以唔痛
...
唔會爆, 但要習慣

引用:
原帖由 jordan292929 於 2008-12-15 05:22 PM 發表
我反開包皮 洗果陣......  覺得痛痛地............係咪即係發炎...................
點睇係咪發炎..............     仲有 我應該係包皮過長......成日都積左d灰色污垢係度......有咩方法可以洗乾淨d......
(我係洗 ...
不是
只係會敏感

第二條問題...你幾大?灰色果d係你咁大以來未反之舊積黎
比耐心少少就可以洗得清
最緊要...基本衛生(去廁所同沖涼要反)
咁+埋習慣就可以順利反起了

包皮末端有D皮痴住左龜頭,反唔到,點算?

引用:
原帖由 2等天使 於 2008-12-17 04:29 PM 發表 查看引用來源

不是
只係會敏感

第二條問題...你幾大?灰色果d係你咁大以來未反之舊積黎
比耐心少少就可以洗得清
最緊要...基本衛生(去廁所同沖涼要反)
咁+埋習慣就可以順利反起了
我17歲...但係太大力洗會痛...輕輕力洗又洗唔甩...
但係我問過醫生....灰色果d 係咪要洗甩佢....佢話唔洗-_-""
(灰色果d..我真係試過大力小小洗...都係洗唔走的....)

我有三個禮拜 la, 底部仲係好腫 ar???

大家提供更多意見給我, 好嗎???

回覆 465# 的帖子

謝過,而家開始習慣緊,的確日子有加係會鬆左,而家如果唔係扯到盡都習慣到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆