上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~173

收藏  |  訂閱
753  9.5k

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-19 10:52 AM 發表 查看引用來源

你係完左contract之後和記無inform你而自動收番你正價月費定係你俾人呃左簽貴contract但有隱藏收費你唔知呀, 講清楚d la 仆X:smile_38:

宜家都唔知你係俾人呃定係其他原因:smile_13:
好x長唔想打嘛  是咁的:

早一個月冇lala有人打泥話免費 upgrade到100mb上網, 我不停咁問係咪乜都唔洗俾, 同依家一樣, 佢話係, 只不過需要renew張contract, 重新開始, 咁我已經問清楚 (應該) 係咪同之前d月費一樣, 佢話係, 咁我咪話ok lor.

x佢老鼠, 到上個月, 我睇下張credit card d數, 冇lala 收左我300 蚊, 我交開198, 打去嘈啦, 話計左我多半個月所以$300, 因為新果張contract重計....
咁我算啦, 見好似瀨瀨地野, 問埋條仆 %, 我依家新果張係咪後9個月半價, 佢話唔x係, 跟住我係咁嘈啦, 佢話隔幾日搵人覆我.

到尋日, 條仆%打泥話聽過段聲帶, 話佢個同事講得好清楚喎, x九佢, 我叫佢攞餅帶我聽, 依家話要寄張form俾我填左先得喎, 谷x死

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 11:01 AM 發表 查看引用來源

無%錯:smile_34:
我都有少少問題, 但係好x嬲, 睇下有冇d 牛d生番d既方法解決   
我上一個post又唔見左

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 11:01 AM 發表 查看引用來源

無%錯:smile_34:
上星期日踢唔踢得成波:smile_41:
果日要做野黎唔到sor ar:smile_40:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-19 11:02 AM 發表 查看引用來源
好x長唔想打嘛  是咁的:

早一個月冇lala有人打泥話免費 upgrade到100mb上網, 我不停咁問係咪乜都唔洗俾, 同依家一樣, 佢話係, 只不過需要renew張contract, 重新開始, 咁我已經問清楚 (應該) 係咪同之前d月費一 ...
你果時又唔直接問條蛋散月費實質係收幾多錢:smile_30:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-19 10:28 AM 發表 查看引用來源
早晨各位:smile_38:

瀨左野, 俾和記寬頻呃x我, 迫我交貴月費, 有冇計唔交:smile_41:

如果先cut左個自動轉帳, 等攪掂先俾錢又會唔會有咩問題:smile_41:   

請指教, 謝謝
上次又話免費增加到100MB既:smile_30: 碌柒:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-19 11:22 AM 發表 查看引用來源

上次又話免費增加到100MB既:smile_30: 碌柒:smile_30:
預左你個%樣會咁:smile_22:   
我認, 呢次係7左:smile_13:  

有冇計呀各位:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-19 11:09 AM 發表 查看引用來源

我估踢唔成:smile_44: ~~得幾兜友覆~~其他人全部離開左香港或者比人隔離緊呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-19 11:09 發表 查看引用來源

15個報名, 三個靜音隱形戰機, 夠膽死臨時話要返工, 另一個話感冒, 第三個直頭話咁晏就唔黎啦, 無%得頂, 開頭六打六, 大半個鐘後我粒波生仔, 響場邊叫左另一隊後生仔 join 埋玩波, 順便借佢地粒波, 12點正收工:smile_30:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-5-19 11:27 AM 發表 查看引用來源

15個報名, 三個靜音隱形戰機, 夠膽死臨時話要返工, 另一個話感冒, 第三個直頭話咁晏就唔黎啦, 無%得頂, 開頭六打六, 大半個鐘後我粒波生仔, 響場邊叫左另一隊後生仔 join 埋玩波, 順便借佢地粒波, 12點正收工:smil ...
呢d隊友咪無%得頂囉~~~:smile_30:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-5-19 11:26 發表 查看引用來源

我估踢唔成:smile_44: ~~得幾兜友覆~~其他人全部離開左香港或者比人隔離緊呀~~~:smile_30:
原本真係諗住取消, 不過最後關頭有個話帶兩個fd黎, 剛剛15個, 都知僅僅夠人數會辛苦d, 不過又唔想浪費場紙, 照去馬~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆