上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.7k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-7 10:18 發表 查看引用來源

贊同!
我寧願自己開熱水狂洗幾次⋯同埋加個浸浴袋個感覺好似好怪咁
溫馨提示啦 如果呢招要work, 就要用熱水壺煲出o黎o既滾水, 一壺唔夠整多幾壺
花灑果d 唔夠熱, 用o黎沖涼雖然辣到仆街, 但用o黎殺菌聽講仲係唔夠

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-7 10:10 發表 查看引用來源

其實呢... 雖然我都係好中意乾淨o既一個人
不過有時候d 野都唔驚得咁多
泳池都唔一定100% 乾淨o架, 咪又係咁落水, 唔著鞋走o黎走去
同搞o野一樣隔o左層膠好似差d 野咁囉
同埋有過呢個疫情之後, 我諗d 消毒 ...
自己揸主意, 覺得 work 就得.
好似溫泉池咁大用唔到浸浴袋, 都係洗吓池幾個面就放水浸, 一樣咁解.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-6 22:43 發表 查看引用來源

我諗C兄係指塊鏡?哦,係非常之架勢堂嘅配置嚟!

方便隻奴睇到自己被虐待時個樣,由下面睇上嚟,所有嘢一目了然。如果重要部位放咗刑具(例如開陰器),羞恥感更強!

詳細產品說明:https://www.e-nls.com/pict1-39709?c2=1111 ...
刑具...又長智識了.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-7 10:43 發表 查看引用來源
即係要表現出好享受個樣?
真係來回地獄又折返人間喎咁
唔.. 咁又唔駛o既
表現享受反而嬉皮笑臉唔尊重, 不過係要盡量平靜囉, 忍得到就忍住佢唔好出聲, 忍唔住叫都盡量細聲d
因為做錯o野得罪人先會受罰, 受罰就肯定要係痛, 痛係自己應得o既, 就唔得表現到埋怨人咁囉

PS 對上一次真係搞到大王唔開心, 係同另一位佢唔識o既男性朋友行得太密上埋人地屋企, 單身寡佬o既舊同學一枚
其實真係冇o野o既, 100%清白過蒸餾水, 但大王呷醋囉
佢呷醋其實我開心o架, 佢咁緊張, 驚人食o左我, 但開心還開心唔o岩o既o野就係唔o岩, 呢個其實可以係一個好嚴重o既問題
我都唔知點解果日會咁隨意, anyway 衰o左總要負責o既, 大王最終都無再怪我, 但我堅持一定要佢罰我, 求佢一定要罰我
就係咁啦, 剝光豬趴定定, 唯一出過聲o既就係拎轉身同佢講叫佢再大力d,
一籐一籐打落o黎果陣自己諗住如果萬一換o左第二個唔係咁信任我, 唔係咁深明大義o既老公, 我會有咩下場?
如果對方(男性朋友) 叫我飲酒, 兩杯落肚high 起上o黎.... 結局可能變成點?
如果咁o岩俾其他人見到, 例如親戚長輩, 睇住我同另一個男人上樓, 誤會起o黎點樣同人解釋?

因為係自己俾自己o既懲罰, 所以打完之後冇搞o野, 只係體罰...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-7 13:36 發表 查看引用來源

唔.. 咁又唔駛o既
表現享受反而嬉皮笑臉唔尊重, 不過係要盡量平靜囉, 忍得到就忍住佢唔好出聲, 忍唔住叫都盡量細聲d
因為做錯o野得罪人先會受罰, 受罰就肯定要係痛, 痛係自己應得o既, 就唔得表現到埋怨人咁囉

P ...
呢d真係練出黎㗎!
我睇到你比大王打,就浮現張天愛個樣,好楚楚可憐咁😩

下⋯你咁大膽?!大王唔識嘅,而睇黎你哋應該唔係太close嘅舊同學喎! 仲上埋人哋屋企⋯抵打呀

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-7 14:01 發表 查看引用來源

呢d真係練出黎㗎!
我睇到你比大王打,就浮現張天愛個樣,好楚楚可憐咁😩

下⋯你咁大膽?!大王唔識嘅,而睇黎你哋應該唔係太close嘅舊同學喎! 仲上埋人哋屋企⋯抵打呀 ...
o岩o岩結婚冇耐果陣o既事...
唔知啦, 可能真係太high, 同人雞啄唔斷淨係諗住catch up catch up, 又剛好o係人地住果頭附近, 咁咪咁囉
都話我7 起上o黎果陣真係可以7 都冇朋友

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-7 14:49 發表 查看引用來源

o岩o岩結婚冇耐果陣o既事...
唔知啦, 可能真係太high, 同人雞啄唔斷淨係諗住catch up catch up, 又剛好o係人地住果頭附近, 咁咪咁囉
都話我7 起上o黎果陣真係可以7 都冇朋友 ...
你真係好7啦!除非係好熟囉⋯否則唔會單獨去個單身男性屋企囉
所以大王嬲係有原因㗎!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-11 10:02 發表 查看引用來源

你真係好7啦!除非係好熟囉⋯否則唔會單獨去個單身男性屋企囉
所以大王嬲係有原因㗎!
嬲佢又唔係嬲o既, 都咁多年佢都知我係咩人
但就係人地愈唔愈自己先愈覺得𤓓爆! 真係好衰唔衰, 果頭正好係一個都相當麻煩o既anutie 住果區,
又好衰唔衰時間上亦係人地通常會出o黎買餸巡街o既時段,
一開始果陣佢係有d 以貌取人地對我印象麻麻, 傳聞有講過d 唔係太好聽o既說話 萬一俾人撞正真係仆街x 家剷啦
以上係大王同我講返我先至 "oh fuck!"

佢只係扮晒o野咁所謂'呷醋'左一陣, 之後係咁話冇事冇事, 但我果下真係勁難受, 心臟好似要跌出o黎咁,
真係如果佢搵水潑我車我一巴或者指住我個鼻爆粗, 我都會好受d ...
所以死lur 爛lur 都要lur 到佢攞籐條抽我一身, 自己心理上好似已經找o左數咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-11 12:52 PM 發表 查看引用來源

嬲佢又唔係嬲o既, 都咁多年佢都知我係咩人
但就係人地愈唔愈自己先愈覺得𤓓爆! 真係好衰唔衰, 果頭正好係一個都相當麻煩o既anutie 住果區,
又好衰唔衰時間上亦係人地通常會出o黎買餸巡街o既時段,
一 ...
完全唔係一個嬲定唔嬲嘅問題。而係個男人呷醋同妒忌。

天下冇乜男人係唔呷醋㗎。無論幾大方嘅男人都會。否則就係心態唔正常。

講真,如果你同男人單獨約會,而大王真係大方到好似冇事發生。咁,你應該仲擔心喎。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-11 12:23 發表 查看引用來源

完全唔係一個嬲定唔嬲嘅問題。而係個男人呷醋同妒忌。

天下冇乜男人係唔呷醋㗎。無論幾大方嘅男人都會。否則就係心態唔正常。

講真,如果你同男人單獨約會,而大王真係大方到好似冇事發生。咁,你應該仲擔心喎。 ...
係o既, 但都要睇過往業績嘛
首先果次並唔係約會係撞到, 多年冇見吹多幾句
其次係同o左大王一齊咁耐我有幾忠心佢唔係唔知, 我鍾意d 咩口味佢唔係唔知 呢d 口味o係外面有幾難搵佢亦唔係唔知
唔係替自己搵借口開脫, 我都承認o左責任啦, 仲堅持一定要受到大大力o既懲罰 (果次真係好大力!)
齋俾佢罰咋, 冇打完之後搞o野俾自己舒服返, 佢本來唔想因為咁罰我, 但我話你唔打我o既話我自己打自己
屁股打唔到但我可以打自己手板同腳板o架嘛, 但你打o既話我受得更有意思
佢睇得出係理性說服自己, 因為過往o既種種我並唔係果種(有伴侶情況下) 搞三搞四o既人,
但都有d 小動作出賣o左佢, 眼神係有過一剎那唔開心, 所以我都好慶幸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆