上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

引用:
原帖由 tn00612385 於 2008-4-23 05:10 PM 發表
TO-傻大子
我今日book左你話果間診所
下星期1做
而家心情好驚:smile_27:
你大約要幾耐康復到,仲有可唔可以要求全身麻醉
大大, 可否分享一下?

引用:
原帖由 falbrav 於 2008-5-1 04:50 AM 發表
Do you have contact number ? Many thanks
pm me...........

我想问下,没有勃起得状态时,包皮会包着,勃起之后,抱住三分之二,但是可以用手让整个龟头露出来,这样算不算过长呀?要不要割?

回覆 #430 DRJL 的帖子

Normally, the MC will state" balanoposthitis".
DRJL: Are you Dr. Jerry Lam?

我包皮生左舊紅紅地色既嘢,但係摸落下唔痛,有冇人知係咩事?
而家好幾星期,都仲未消,唔知關唔關個人熱氣事?定係洗得唔乾淨先有?
有冇咩方法可以解決?唔該大家幫幫手答下我~

其實如果包皮可以返到完全露出龜頭, 係唔係唔駛割架:smile_41:  我聽人講好痛架:smile_27:  我自問冇呢種膽量去做呢個手術:smile_42:

引用:
原帖由 wyk879 於 2008-5-7 11:07 PM 發表
其實如果包皮可以返到完全露出龜頭, 係唔係唔駛割架:smile_41:  我聽人講好痛架:smile_27:  我自問冇呢種膽量去做呢個手術:smile_42:
麻醉左就一d都唔痛啦,
唔好聽人亂講:smile_39:

引用:
原帖由 wyk879 於 2008-5-7 11:07 PM 發表
女仔見到皮皮
隨時唔俾你
割唔割
自己諗諗喇

引用:
原帖由 wfh28 於 2008-5-9 09:44 PM 發表
我已經反左90%~
仲有10%反唔到
龜頭既盡頭反唔到~好似有一層膜阻住
點算??
點算??:smile_41:
手起剪落
割囉

引用:
原帖由 wfh28 於 2008-5-9 09:44 PM 發表
我已經反左90%~
仲有10%反唔到
龜頭既盡頭反唔到~好似有一層膜阻住
點算??
唔好反過激
反到流血就pk啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆