上一頁下一頁
發新話題

Meow & Chochet - 刻骨銘心的愛情故事

收藏  |  訂閱
604  244.5k

第1次係呢個POST留言...
其實小弟一直都有留意
每次睇完都感慨良多...
或者小弟年紀尚輕...經歷尚淺...情感太多
昨日春宵一刻...卻突然......
小弟都好想分享自己呢幾個月既經歷...
不過好怕俾各位師兄笑...
因為同呢個POST相比...實在小毛見大毛...

引用:
原帖由 暗湧 於 2007-7-19 11:08 AM 發表
第1次係呢個POST留言...
其實小弟一直都有留意
每次睇完都感慨良多...
或者小弟年紀尚輕...經歷尚淺...情感太多
昨日春宵一刻...卻突然......
小弟都好想分享自己呢幾個月既經歷...
不過好怕俾各位師兄笑 ...
...師兄....個人情感抒發.....何需理會別人指點.....你存在....不是為人他人.....是為了自己.....做乜嘢都是要自己開心.......

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2007-7-19 12:01 PM 發表

...師兄....個人情感抒發.....何需理會別人指點.....你存在....不是為人他人.....是為了自己.....做乜嘢都是要自己開心.......
明白...
等小弟組織好點寫就寫出黎同各位分享...
人生如戲...莫名奇妙...
小弟而家都好混亂...呢幾日好似過山車一樣...大上大落

引用:
原帖由 暗湧 於 2007-7-19 12:47 PM 發表

明白...
等小弟組織好點寫就寫出黎同各位分享...
人生如戲...莫名奇妙...
小弟而家都好混亂...呢幾日好似過山車一樣...大上大落
覺得混亂同心情大上大落....有時純粹只係自己諗得太多做成o既
我都知道有時內心會好矛盾
但係你要冷靜o的諗下...究竟可唔可以互相信任
而你o既最大損失又係乜野....如果你可以承受到呢個損失
咁點解唔豁出去呢?
如果自問承受唔到o既....咁就真係要收手la:smile_39:
good luck bro

引用:
原帖由 chung201 於 2007-7-19 02:33 PM 發表

覺得混亂同心情大上大落....有時純粹只係自己諗得太多做成o既
我都知道有時內心會好矛盾
但係你要冷靜o的諗下...究竟可唔可以互相信任
而你o既最大損失又係乜野....如果你可以承受到呢個損失
咁點解唔豁出 ...
師兄...已經唔係我諗得太多既問題...
呢2晚我仲同佢好地地...毫無先兆...
昨日回港仲有SMS...今朝一起身開電話就見到...
佢話要離開個場...唔知會唔會再見面...
雖然我同呢位新囡囡唔係接觸左好耐...
不過小弟同佢已經玩左命...
零距離接觸...唔止1次...或者感情...性慾令我可以咁樣做...
我亦都冇後悔過...雖然可能害左佢...
我都唔知可以講咩...雖然我知佢點都會走...
不過...冇諗過咁快...好亂...

引用:
原帖由 暗湧 於 2007-7-19 02:58 PM 發表

師兄...已經唔係我諗得太多既問題...
呢2晚我仲同佢好地地...毫無先兆...
昨日回港仲有SMS...今朝一起身開電話就見到...
佢話要離開個場...唔知會唔會再見面...
雖然我同呢位新囡囡唔係接觸左好耐...
不 ...
知唔知咩原因要走先?
離開個場代表收山定係轉場呢?

引用:
原帖由 chung201 於 2007-7-19 03:48 PM 發表

知唔知咩原因要走先?
agree

thank you report:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 chung201 於 2007-7-19 03:48 PM 發表

知唔知咩原因要走先?
佢要走喇...返老家...
其實都係好事...只不過係太短暫...
佢其實唔鐘意係澳門既生活...
佢黎左亦都唔係好耐...
但點都好...只係我自私...我唔捨得...
我會好好記住同佢呢個半月發生過既野...
回味...有甜蜜的...也有苦澀的...
人生又多一番經歷...
希望呢個過渡期我可以平靜咁捱過...
祝佢有美好生活...我苦並不緊要...

引用:
原帖由 暗湧 於 2007-7-20 01:01 AM 發表

佢要走喇...返老家...
其實都係好事...只不過係太短暫...
佢其實唔鐘意係澳門既生活...
佢黎左亦都唔係好耐...
但點都好...只係我自私...我唔捨得...
我會好好記住同佢呢個半月發生過既野...
回味...有 ...
正如sawatdee C兄所講只要捨得就會快樂!!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆