上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.5k

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-21 12:50 AM 發表 查看引用來源

差唔多5年:smile_39::smile_39::smile_39:中間都有分開過......但大家經過太多野
耐左一定會少左份激情,又唔洗太灰嘅,如果大家一齊係夾同開心,咪慢慢搵番d激情同愛嘅感覺囉。其實細水長流嘅感情係好難得㗎

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2015-2-21 12:50 AM 發表 查看引用來源
睇相都知皮膚白滑呢haha
多謝^^

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-21 12:25 AM 發表 查看引用來源

嗰次真係好sweet

我都試過一次

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-2-21 01:00 AM 發表 查看引用來源
我都試過一次
一定好難忘

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-21 12:53 AM 發表 查看引用來源

耐左一定會少左份激情,又唔洗太灰嘅,如果大家一齊係夾同開心,咪慢慢搵番d激情同愛嘅感覺囉。其實細水長流嘅感情係好難得㗎

係既我都明...所以我一方面又唔捨得佢....一方面又未玩夠....始終仲後生

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-21 12:38 AM 發表 查看引用來源

有時係變得太習慣,相愛已經變成習慣
當時去完台灣,覺得自己有時太安於現狀,連感情都係,加上K嘅出現,令我覺得唔應該再浪費時間係一個我已經唔愛嘅人身上

http://n2.hk/d/images/r10/mobil ...
yes...you are right~ but fun for lady only limited time~ ^^ anyway support you

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-21 01:07 AM 發表 查看引用來源

係既我都明...所以我一方面又唔捨得佢....一方面又未玩夠....始終仲後生
um... 未玩夠好易出事喎, CHing :p

引用:
原帖由 smartboy169 於 2015-2-21 01:10 AM 發表 查看引用來源

yes...you are right~ but fun for lady only limited time~ ^^ anyway support you
Thank you ^^

我未睇過你 post.. 但先support u

無圖但有畫面的post
like!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆