上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.2k

引用:
原帖由 dr.l 於 2009-10-11 02:51 PM 發表 查看引用來源
今年21歲,細個醫生都話唔駛割包皮,但由細到大都無反晒成個龜頭出黎洗,平時搞野都好正常,無問題,到琴晚沖涼自己手多多先第一次反出黎洗,好多包皮垢,但唔知算唔算痛,係覺得有d野cool住下面咁,之後驚得濟,去左醫院睇,醫 ...
首先要恭喜你先啦。包皮已反了,如果無再走返去前面咪仲好。哩到好多都係過長,先去割。你甘好彩,怕未再去看看醫生啦。

唔該前兩位既解答,但而家翻開左既包皮,好似一個肉圈咁圍住係龜頭環個度,同埋而家一翻晒個龜頭,見到龜頭底下有條細細條既筋由包皮連住屙尿個洞,會唔會影響到勃起??因為自從翻晒個龜頭出黎.而家一扯就痛....

引用:
原帖由 2等天使 於 2009-10-12 11:37 PM 發表 查看引用來源
你係d典型ge一係唔反, 一反就夾硬反到盡的情況
你年行21~亦21年都無反包皮~你想像下反包皮係有d似拉筋咁...一野扯到盡就會痛
我之前有提過(其實好多次)試下從如廁同沖涼反起, 跟住假以時日先再反到最後
但我而家就係反起左包皮,去唔返原位,點再反??係反起左既包皮再反???

回覆 435# 的帖子

Pohero兄,今日覆診,

醫生看過後話:幾好呀!有冇使用過呀?
我:冇呀,不過根位有個洞和D肉紅色及有D痛‧
醫生:你個洞已經比上星期細咗D及冇上次甘深‧會慢慢好的‧
我:係吾係爆咗線所以有個洞,會吾會如果活動時再爆開及流血或許第日要補針?
醫生:吾會,其實爆一兩針係冇大問題,只不過慢少少好,個洞會一日一日細及會平返,而D皮會慢慢平滑返,只要保持清潔即可‧你放心喎,你其實可以用吓,一定冇問題,我睇到你好為止好吾好?
我:好呀(好低能呀我:smile_30: )
醫生:你下星期一再給我看看吖‧$$$

之後開咗d洗傷口水俾我日日用. 我心情立即輕鬆晒
你都吾使驚呀!我今日係第19日‧

引用:
原帖由 bigbigbigdog 於 2009-10-13 05:21 AM 發表 查看引用來源
Pohero兄,今日覆診,

醫生看過後話:幾好呀!有冇使用過呀?
我:冇呀,不過根位有個洞和D肉紅色及有D痛‧
醫生:你個洞已經比上星期細咗D及冇上次甘深‧會慢慢好的‧
我:係吾係爆咗線所以有個洞 ...
你係用邊個醫生??

我都想去睇下, 事關我係DR CHAN 度做激光(做左12日), 但係條鳩底到而家仲痛同埋D分泌多到好似瀨尿咁.....

DR CHAN 吹幾嘴收我500好金 ~~

回覆 421# 的帖子

請問兄台成個手術總共幾錢呀?休息多少天末回復正常?

謝謝回答!

回覆 455# 的帖子

荃灣港安醫院泌尿科專科醫生陳龍威

http://hk.health.nextmedia.com/i ... amp;art_id=11087997

引用:
原帖由 bigbigbigdog 於 2009-10-13 10:28 PM 發表 查看引用來源
荃灣港安醫院泌尿科專科醫生陳龍威

http://hk.health.nextmedia.com/index.php?fuseaction=Article.ListArticle&sec_id=6413788&iss_id=20080509&art_id=11087997
好似好堅WOR...睇一次幾$$$???

引用:
原帖由 wakky 於 2009-10-13 09:27 PM 發表 查看引用來源

你係用邊個醫生??

我都想去睇下, 事關我係DR CHAN 度做激光(做左12日), 但係條鳩底到而家仲痛同埋D分泌多到好似瀨尿咁.....

DR CHAN 吹幾嘴收我500好金 ~~
應該唔駛驚...我係DR.CHAN做...我信CHING...因為一日比一日好...我都覆診一次...依家13日了已經放心了.....

回覆 458# 的帖子

Dr Fee $350.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆