上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.9k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-19 08:56 AM 發表 查看引用來源

我唔理佢啦...  不過佢靚得黎幾cute..
我想知你有冇42"多 d ..  :smile_47:  
你幾時換番個頭像呀.. 我喜歡呀..

樓主 ... 成個生哂啦 ~ 19歲~~ :smile_46:
都話我冇   42"   咖    我得40"  炸

我都未  19歲丫:smile_35:
仲有半年先   到丫

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-19 04:48 PM 發表 查看引用來源

甘又  係    幻想  才  是美丫:smile_47::smile_47:
衰妹............訓醒
對..........尋晚諗緊妳對腳:smile_47:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-19 04:50 PM 發表 查看引用來源

都話我冇   42"   咖    我得40"  炸

我都未  19歲丫:smile_35:
仲有半年先   到丫
18 1/2 ???
正呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-19 04:54 PM 發表 查看引用來源

衰妹............訓醒
對..........尋晚諗緊妳對腳:smile_47:
訓醒左   好久   不過未上引   版

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-19 04:56 PM 發表 查看引用來源

18 1/2 ???
正呀:smile_47: :smile_47:
老啦   又老又肥:smile_19::smile_35:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-19 04:57 PM 發表 查看引用來源

訓醒左   好久   不過未上引   版
掛住...................
咁食左飯未........
仲有兩小時...........又去見 "Y":smile_47:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-19 04:57 PM 發表 查看引用來源

老啦   又老又肥:smile_19::smile_35:
咁........咁不如同妳bf傾傾,
過戶比我...........

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-19 05:05 PM 發表 查看引用來源

掛住...................
咁食左飯未........
仲有兩小時...........又去見 "Y":smile_47:
掛住咩  先   
食左  早餐加   午餐  加包  包

宜家    等老公   返黎

甘   有冇得   食Y 先

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-19 05:06 PM 發表 查看引用來源

咁........咁不如同妳bf傾傾,
過戶比我...........
食   呆左  你:smile_15:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-19 05:23 PM 發表 查看引用來源

掛住咩  先   
食左  早餐加   午餐  加包  包

宜家    等老公   返黎

甘   有冇得   食Y 先
掛住同 W 尋晚 or 今晨的纏綿lor:smile_46:
唔..........食左野就乖啦:smile_38:
今晚行程未諗到..........但佢條仔又上左大陸.....
所以........應該

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆