上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  38.9k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-29 07:22 PM 發表 查看引用來源
呢幾日都有版友pm問我肛交問題,講真我經驗唔老到,
不如索性開個topic大家分享下,討論下~
(記得唔鐘意呢個題目0既朋友睇完就算~唔好回應~
因為我都知好多人接受唔到呢樣野)

另外呢個topic唔係咩教學post,我無咁 ...
support. 你好勁呀.....

我都試過同女友肛交, 因為她月事來, 很難見一次, 為有給我弄後面, 本來只想在肛門口磨磨就算, 怎知她用手把我的東西對著她洞口, 吉吓吉吓就插入咗, 第一次她說有點痛.

引用:
原帖由 kkksl 於 2009-2-9 10:34 PM 發表 查看引用來源
等我下次都試下............
你未試過咩......

引用:
原帖由 大粉 於 2009-2-9 11:42 PM 發表 查看引用來源
我覺得拮屁屁都幾爽
其實係我男朋友想試..咁我地就試左..
佢一插入黎..真係想爆屎感覺..超級痛...好唔鍾意..有幾次真係痛到我喊..
因為太痛..所以都係廁所攪..1邊沖涼1邊攪..
都幾爽..我男朋友仲可以射埋入去..唔 ...
佢射入去後門我就覺得幾正,好似兩個好close咁,
再加上前面又係內射啦,如果後面唔內射就唔知點咁啦~

咁你男朋友同你依家仲有無肛交??

引用:
原帖由 1977 於 2009-2-10 09:49 PM 發表 查看引用來源

support. 你好勁呀.....
下??咩好勁?

引用:
原帖由 dsdyu 於 2009-2-10 11:12 PM 發表 查看引用來源
我都試過同女友肛交, 因為她月事來, 很難見一次, 為有給我弄後面, 本來只想在肛門口磨磨就算, 怎知她用手把我的東西對著她洞口, 吉吓吉吓就插入咗, 第一次她說有點痛.
第一次一定有d痛,回想我地第一次用玩具開頭,再查好多ky,
都有些少痛架~

會唔會唔灌腸就玩後門???

引用:
原帖由 ireul 於 2009-2-11 11:44 AM 發表 查看引用來源
會唔會唔灌腸就玩後門???
試過但次數唔多........

引用:
原帖由 fjjfun 於 2009-2-10 09:30 PM 發表
我一路都想試下........不過佢連講都唔比講.....我話試下用手指.....佢話手指都切左我喎.....
我都試左插自己試下咩感覺.......都唔痛喎幾high添......大家有咩方法可以教下我點講佢先會試下呢...
oh too bad....其實預先講實唔會認承你! 我女朋友都係 (但到真做時就兩個人) ! 唔通你想個女仔同你講 : 我好鍾意肛交 咩!

試下正常咁做 (要那天她好 high, 你又好多前奏, 令佢好開心)..你坐係度, 佢坐上黎面對面...做一陣, 兩只手捉住佢pat 係咁搖, 扮下野用手揩下前面d水....突然一野用食指拮後面, 你唔好出任何聲,問佢舒唔舒服呀!...拮左入去後面就唔好郁, keep住得喇, 前面keep on...如果手指係入面一陣佢都無反面無要你出返黎,就慢慢郁下手指...

做完之後先攬住佢錫下佢...再問佢有咩feel (手指後入)

引用:
原帖由 bebegg 於 2009-2-11 12:50 PM 發表 查看引用來源

oh too bad....其實預先講實唔會認承你! 我女朋友都係 (但到真做時就兩個人) ! 唔通你想個女仔同你講 : 我好鍾意肛交 咩!

試下正常咁做 (要那天她好 high, 你又好多前奏, 令佢好開心)..你坐係度, 佢坐上黎面對 ...
師兄呢個方法都ok,因為除非好似我地咁,第一次都係我提議,唔係男友提議,
否則你突然一野插jj的話可能反面都似~慢慢用手指(不過記緊剪指甲),
再用玩具,之後至用jj,咁一般女仔都易接受d~你整得佢舒服就有下次架啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆