上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【72】

收藏  |  訂閱
736  6.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 02:28 PM 發表 查看引用來源
稍為努力過嘅人都唔會係咁
借問聲你有沒有努力過~

將愛埋藏心底, 祇會徒然, 祇會後悔無及~

引用:
原帖由 ching788 於 2008-11-6 02:31 PM 發表 查看引用來源

借問聲你有沒有努力過~
我生於憂患...............一生勤奮...................與死神對抗...............無愧於人..............也許,被人誤會...............是我無法去抗辯了

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 02:37 PM 發表 查看引用來源
我生於憂患...............一生勤奮...................與死神對抗...............無愧於人..............也許,被人誤會...............是我無法去抗辯了
~~無話可說~~

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 02:24 PM 發表
唔係故仔...........係人生哲理
有哲學討論 wor,唔去行下

引用:
原帖由 ching788 於 2008-11-6 02:41 PM 發表 查看引用來源

~~無話可說~~
愛一個人付出大於收獲,付出也不一定有回報...................回報亦可能於無形..........無聲.............無色..............不一定讓對方知道,.......................不一定有形式...................不一定轟轟烈烈................而只可能在靜寂的心中....................永不顯露。

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 02:50 PM 發表 查看引用來源
愛一個人付出大於收獲,付出也不一定有回報...................回報亦可能於無形..........無聲.............無色..............不一定讓對方知道,.......................不一定有形式...................不一定轟 ...
請用清鼠指向我的名字

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 02:27 PM 發表
有眼睇..................好多人係咁
我系其中1個
:smile_34: 衣家出去看眼科先
一陣再傾

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-11-6 02:41 PM 發表 查看引用來源

有哲學討論 wor,唔去行下
我層次太低................無謂獻醜

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-6 02:51 PM 發表 查看引用來源
我系其中1個
:smile_34: 衣家出去看眼科先
一陣再傾
睇得四仔多

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-6 02:50 PM 發表 查看引用來源
愛一個人付出大於收獲,付出也不一定有回報...................回報亦可能於無形..........無聲.............無色..............不一定讓對方知道,.......................不一定有形式...................不一定轟 ...
~~無話可說就是了~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆