上一頁下一頁
發新話題

想識女仔要18以上,最好係思想成熟! part 3(更新9/11)

收藏  |  訂閱
741  10.8k

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-11-11 11:26 PM 發表 查看引用來源

佢唔中意花,而且佢只不過係普通朋友,唔係女友丫!!
你咁重視....仲以為你想佢做你女朋友添

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-11-11 11:43 PM 發表 查看引用來源

你咁重視....仲以為你想佢做你女朋友添
我對女性一向尊重同重視,佢暫時唔係我中意個類!
但既然佢同我係朋友,而佢又沒男友,咁我咪陪佢過生日!!

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-11-11 11:50 PM 發表 查看引用來源

我對女性一向尊重同重視,佢暫時唔係我中意個類!
但既然佢同我係朋友,而佢又沒男友,咁我咪陪佢過生日!!
送朱古力...or公仔都ok ka

引用:
原帖由 有誰來愛我呀 於 2008-11-12 12:03 AM 發表 查看引用來源
送朱古力...or公仔都ok ka
多謝意見!
朱古力係你中意食ma!
我有打算送公仔或香水,好唔好丫?

我決定左la,公仔la!!
冬天凍可以攬住訓!!:smile_40:

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-11-12 03:58 PM 發表 查看引用來源
我決定左la,公仔la!!
冬天凍可以攬住訓!!:smile_40:
咩公仔呀:smile_30:

引用:
原帖由 unclelou 於 2008-11-12 05:00 PM 發表 查看引用來源

咩公仔呀:smile_30:
唉,我剛剛諗到公仔,你又比難題我架?
:smile_41: :smile_13:

:smile_13: :smile_13: 各位朋友中意咩公仔多,
我都知各人唔同,只不過你提出來,到時我去栜!!

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-11-12 05:06 PM 發表 查看引用來源

唉,我剛剛諗到公仔,你又比難題我架?
:smile_41: :smile_13:
你唔係唸定既咩:smile_30:

你同佢出街嗰時有冇留意佢d個人物品有咩公仔呀:smile_30:

引用:
原帖由 unclelou 於 2008-11-12 05:13 PM 發表 查看引用來源

你唔係唸定既咩:smile_30:

你同佢出街嗰時有冇留意佢d個人物品有咩公仔呀:smile_30:
:smile_13: :smile_13: :smile_27: :smile_27: ,沒丫!
我只不過對佢係普通朋友!真係唔係太留意!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆