上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 02:50 PM 發表

食飯同同事吹下水,點半鐘開始恰
訓到2點鐘開工 lu :smile_24:
加油...好快收工....hahha

引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 02:50 PM 發表

食飯同同事吹下水,點半鐘開始恰
訓到2點鐘開工 lu :smile_24:
好鐘意你0個2張相...leah dizon...

引用:
原帖由 neolai 於 2008-5-28 02:58 PM 發表

好鐘意你0個2張相...leah dizon...
discuss 美女貼圖區大把

引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 03:01 PM 發表

discuss 美女貼圖區大把
但係你而家咁整..好似我對住dizon佢傾偈咁嘛..hahaa

引用:
原帖由 neolai 於 2008-5-28 03:02 PM 發表

但係你而家咁整..好似我對住dizon佢傾偈咁嘛..hahaa
講樣笑料你知

之前我晌第二個 po 吹水,
有d友仔以為我係囡囡:smile_45:
pm我:smile_39: :smile_39:

所以我專登晌個簽名檔度加句聲明話我係仔,咪搞我:smile_30:

引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 03:06 PM 發表

講樣笑料你知

之前我晌第二個 po 吹水,
有d友仔以為我係囡囡:smile_45:
pm我:smile_39: :smile_39:

所以我專登晌個簽名檔度加句聲明話我係仔,咪搞我:smile_30:
hahhahaa...仔都搞得架嘛....:smile_47:

引用:
原帖由 neolai 於 2008-5-28 03:15 PM 發表

hahhahaa...仔都搞得架嘛....:smile_47:
我仲未練到做『萬能插蘇』既境界:smile_27: :smile_30:

Update 28 May 2008

琴日,無端端比個NF執左一劑,搞到我成晚D心情麻麻地......係OFFICE成晚都無出聲......9點幾10點出完個自白篇就撇......

臨走前SEND左個MSN比GF,叫佢走得CALL我......因為成班C9仲係OFFICE,費事講禁多野......

差唔半個鐘,GF打比我話依家走得,於是我話係佐敦裕華等佢......GF一見到我就問 : 點解你成晚都唔開心,口黑面黑感 ? 跟住我就將同NF開火單野講左比佢聽......佢聽到之後扁晒咀,然後話 : 果D衰人唔駛理佢,快D笑番啦 ! 我同佢講 : 我嬲既原因唔係因為NF罵我,而係因為佢話埋你......個傻瓜即刻唔扁咀,仲笑番晒添......

行行下行到廟街,坐低食野......食食下佢同我講 : 係外國返左黎幾年,每日淨係跟住我東奔西走,好多地方都去過......但係就未黎過廟街......佢又話 : 記得以前都黎過,但係就已經係好細個果陣既事LU......我話 : 不如我地快D食埋D野,今晚帶你行廟街啦......於是我地拿拿淋食埋D野出發行廟街......就係感我地行下行下,行到12點幾,行到D檔口都收晒工,我地就去左油麻地搭地鐵返屋企......

係架地鐵度......見到有個學生哥同學生妹,係到打緊車輪同埋互相摸索......睇到GF面都紅晒......於是我就同個學生哥講 : 小朋友表演完啦,我地無興趣睇啦 ! 點知個學生哥竟然用粗口向我回禮,然後拖埋條女施施然感行過第二卡......哈 ! 依家D學生真係......無野講 !

返到屋企,沖完涼我地就坐係度傾計,傾傾下GF無端端流左兩行眼淚出黎......我即刻問佢 : 乜野事唔開心......佢話 : 無唔開心,諗起你頭先話,因為我無端端比人罵而發嬲......好開心,開心到流眼淚......

我無出聲,用左我個咀錫佢D眼淚(咸咸地),鼻鼻,咀咀同耳仔......隻手就......摸佢波波,肚肚同埋妹妹......e ! 妹妹濕淋淋喎......跟住我問佢 : 想唔想要.....佢點一點頭......於是我地又大戰喇 !

琴晚傻BB又係訓得好甜......

引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 03:18 PM 發表

我仲未練到做『萬能插蘇』既境界:smile_27: :smile_30:
hahaha...買個囉..haha...

出完UPDATE ! :smile_38:
開會去也 ! :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆