上一頁下一頁
發新話題

鬼王徵~~~18yrs以上吃喝玩樂朋友 (2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 於 2009-7-9 01:40 PM 發表 查看引用來源
我未拍過拖同曳曳,有冇女仔同我拍第一次拖呀
:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-9 01:35 PM 發表 查看引用來源

講感覺先睇身材 or 睇身材先講感覺......
你搞到好亂:smile_27: :smile_27:
你想講咩~唔明~ :smile_13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-9 13:43 發表 查看引用來源

:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:
我係小愛同小鬼心中,係一隻要保護嘅小鵪鶉

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-9 01:39 PM 發表 查看引用來源

I really dunno, may be a combined feeling to me.....hard to find....
答左=冇答, 男人:smile_o03:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-7-9 01:42 PM 發表 查看引用來源

都話我唔係怕醜仔洛 我係色狼:smile_o01:
我真係好驚呀:smile_o14:

有冇睇有單港聞.....
感 冒 童 通 宵 瘋 狂 自 瀆 暈 倒
笑爆咀

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-9 01:42 PM 發表 查看引用來源

君君點解唔信感覺呢:smile_45:
幻得幻失:smile_24: 成日要人猜, 好難受架

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-7-9 13:46 發表 查看引用來源
有冇睇今日港聞.....
笑爆咀
小小姐係邊份報紙睇到呀

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-9 01:40 PM 發表 查看引用來源
same as you?
一時時........但我有個初戀情意結.....
一見嬌小玲瓏即死左大半:smile_o10:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-7-9 01:46 PM 發表 查看引用來源
有冇睇今日港聞.....
笑爆咀
感冒童,,,,咁個童即係有幾大個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆