上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 02:27 AM 發表 查看引用來源
冇情趣:smile_45::smile_45:
情趣係要犧牲:smile_30: 我已經一把年紀... 再犧牲就死得:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 02:27 AM 發表 查看引用來源
冇情趣:smile_45::smile_45:
好啦! 唔多講! 係時候搵周公:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:28 AM 發表 查看引用來源

:smile_19:... 咁我又令香港小一棵植物...
你們都未訓:smile_15: 我釣左好多墨魚:smile_o06:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:28 AM 發表 查看引用來源

:smile_19:... 咁我又令香港小一棵植物...
未種吧:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 02:25 AM 發表 查看引用來源
唉!!買種子吧
乜妳咁勁, 仲未想瞓:smile_14:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 02:30 AM 發表 查看引用來源

你們都未訓:smile_15: 我釣左好多墨魚:smile_o06:
今日落咁大雨都咁好收穫... 恭喜晒:smile_38:.... 咁妳食晒佢地

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:30 AM 發表 查看引用來源

乜妳咁勁, 仲未想瞓:smile_14:
如種子記得用小小水養1-2日先掉入土入面:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 02:30 AM 發表 查看引用來源
未種吧:smile_45::smile_45:
咁感情失敗都唔係要做和尚咁大鑊:smile_30: (我叻唔叻!:smile_30

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:17 AM 發表 查看引用來源

我盆人地晒最難死既"家樂花", 佢o的花釘晒... 我換泥加肥會唔會有得救:smile_35:
d花開完要剪左佢,如果未開就謝,就剪晒佢:smile_38: 禁就有機會出過:smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 02:33 AM 發表 查看引用來源
如種子記得用小小水養1-2日先掉入土入面:smile_38::smile_38:
:smile_13:... 我要出去搵先知有冇種子買.... 因為"家樂花"太易種, 通常現成多:smile_38:.... 不過咁都畀我玩死, 我算奇人之一囉:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆