上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.6k

lei D去爆房玩好la~係屋企玩小心整污jo D地方:smile_27:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 08:27 PM 發表 查看引用來源

好耐至有一次過3餐架~:smile_13:
so~你而家係咪回味無窮呢…!!!:smile_47:

:')
引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 08:29 PM 發表 查看引用來源

你可以入吹水大本營傾計啦~!!yeah~
但…我過咗20都仲未入得……:')

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-2 10:28 PM 發表 查看引用來源

但有d水果粒
咁驚唔驚架:smile_13:
我買左兩杯
我好驚唔夠
兩杯差唔多架啦如果你唔會邊食邊玩~
有水果粒架咪放上男友身上食埋佢囉~我食到雪雪聲架~

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-6-2 10:27 PM 發表 查看引用來源

@____@''牛牛公司隻新既(藍色包裝)既乳酪好好食

而且,佢話有通腸道-.-''我都有少少既....

@____@!
係咩咩味架果隻,再有機會玩買呢隻試下~:smile_47:

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-6-2 11:33 PM 發表 查看引用來源
咁樣玩, 最怕食完肚痛 ...
梗係快D玩完佢啦如果唔係真係有菌架~

引用:
原帖由 justinc 於 2009-6-3 12:00 AM 發表 查看引用來源
lei D去爆房玩好la~係屋企玩小心整污jo D地方:smile_27:
係呀,唔洗自己洗床單丫麻~

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-3 12:43 AM 發表 查看引用來源

so~你而家係咪回味無窮呢…!!!:smile_47:
梗係啦,一次過連後面都有得食好少咁架~:smile_13:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-6-3 12:48 AM 發表 查看引用來源
:')

但…我過咗20都仲未入得……:')
唔係呀,我睇過你閱讀權限得10咋~所以你入唔到~
你慢慢回應其他POST回多D,分數高個閱讀權限就高架啦~
P.S.20唔係指分數係指閱讀權限,你CLICK你網名隔離個箭咀就看到啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-3 01:22 AM 發表 查看引用來源

點會呀,得架喎,你CLICK入去咪得囉~
hihi~~~~b姐,我有新post~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆