上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【143】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-15 05:03 PM 發表 查看引用來源

你想要詩或詞????其實我一點也不在行:smile_13:....可能寫得不好...請見諒...
雅老師重千萬別言重呀.我只是一個文思快.但作詩就不多行的人.我的詩是順口溜.DADDY都知的.真的別客氣呀.我才華不是高的.我是直言人.,,,,,,,,,,我請雅老師送詞給蓉兒.先謝老師

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-15 05:08 PM 發表 查看引用來源

對不起呀,請別介意,已立刻改了,唔好意思呀,雅典娜, 請諒

我是看過你的作品.你太客氣呀,我是文學區的學生.只希望雅老師賜教已高興了,
不緊要...我說說而已....不要放在心....我有時都手快快打錯...

其實文學區有好多高人係度....我只是個幼稚園生...:smile_13:...你誼父佢就係其中一位高人啦...

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-15 05:08 PM 發表 查看引用來源
歡樂的一天很快又過去啦,美麗的夕陽來湊興啦...........一陣再見  
DADDY BYE BYE
線上結誼真不易
親情只靠心中牽
祝父如願有紅顏
大家支持樂觀天

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-15 05:11 PM 發表 查看引用來源

雅老師重千萬別言重呀.我只是一個文思快.但作詩就不多行的人.我的詩是順口溜.DADDY都知的.真的別客氣呀.我才華不是高的.我是直言人.,,,,,,,,,,我請雅老師送詞給蓉兒.先謝老師
你太謙虛啦.....你講的情況其實同我一樣...我自己就是亂作一通的...:smile_13:

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-15 05:12 PM 發表 查看引用來源

不緊要...我說說而已....不要放在心....我有時都手快快打錯...
我是烏龍蓉,個個都知的了:smile_30: :smile_30:

其實文學區有好多高人係度....我只是個幼稚園生...:smile_13:...你誼父佢就係其中一位高人啦...
我都坦白講呀,我都想去文學區呀.但真是唔夠班呀 自已DADDY開POST,都無膽呀:smile_13:

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-15 05:15 PM 發表 查看引用來源

你太謙虛啦.....你講的情況其實同我一樣...我自己就是亂作一通的...:smile_13:
雅老師你看過我的作品就知我如何了.我只是不害羞是強項:smile_44: .真的無什麼佳作.不過.我會加油的就算失敗我也會再來

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-15 05:16 PM 發表 查看引用來源

我都坦白講呀,我都想去文學區呀.但真是唔夠班呀 自已DADDY開POST,都無膽呀:smile_13:
其實不緊要的.....我們都歡迎你來玩.....我們可以玩文字接龍....

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-15 05:22 PM 發表 查看引用來源

其實不緊要的.....我們都歡迎你來玩.....我們可以玩文字接龍....
好呀,我明天會去看看的.我也很開心.我本來真是很想去.但左看右看.又不想DADDY就住我.就不去了,如今.認識了雅老師.我就放膽好學習,請賜教.別留手.這是我的DISCUSS生日禮物.多謝雅老師

老大、生日快楽ING

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-15 05:18 PM 發表 查看引用來源

雅老師你看過我的作品就知我如何了.我只是不害羞是強項:smile_44: .真的無什麼佳作.不過.我會加油的就算失敗我也會再來
我不是老師呀...被你誼父看到...實被佢笑死我啦......:smile_27:...

叫我雅雅啦...........

寫作...不是一件易事....我都經常腦殘....我地一起努力啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆