上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.9k

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-18 05:31 PM 發表 查看引用來源

放開d啦, hk人:smile_40: :smile_40:
...100 % agree same as you

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-18 05:31 PM 發表 查看引用來源

放開d啦, hk人:smile_40: :smile_40:
你有時會唔會覺得自己都幾壞女人咁架?
我有時覺得自己都幾壞架.

引用:

學你話制,如果比D C 奶聽到,鬧C .

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-18 05:49 PM 發表 查看引用來源

我又唔覺自己壞, 但一定唔可以比老公知.....:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-18 05:51 PM 發表 查看引用來源

學你話制,如果比D C 奶聽到,鬧C .
我個post都比好多c 9 鬧過, 又問如果我老公有sp點...之類既問題......
其實有d野, 睇自己點去控制同處理架啫......:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-18 04:04 PM 發表 查看引用來源
咁我講先啦
我結左婚十幾年架啦,但最近呢幾年因為老公理財不善,搞到我對佢冇信心,感情好差囉,最近我又失業,覺得經濟壓力好大,心情好差,咁我就約左前男友出來傾下計(其實結婚後一直都有同前男友聯絡既,但只係傾下電話 ...
thanks for your kindly sharing.

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-18 05:58 PM 發表

我又唔覺自己壞, 但一定唔可以比老公知.....:smile_44: :smile_44:
有另一半都要找sp...:smile_19:

引用:
原帖由 大優勢 於 2008-11-18 04:13 PM 發表 查看引用來源
點解人硬係只玩性

雖然女人唔同你同愛只講性
男仕個個都想
唔想性想乜呀?

引用:

我都想呀!

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-18 05:49 PM 發表 查看引用來源

點解呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆