上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 13)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 kjill39 於 5/6/2009 02:00 發表 查看引用來源

我今日睇果陣係小丁對條2打6.. 不過小丁食左c....打到好廢!!

而家係初賽..佢係單循環比賽的. 之後係希堅c 對爻倫..... 之後我訓著左 -.-"
而家睇緊重播.......

一陣有付家俊... 我就唔傾住的了.. 要尊心睇 ...
桌球我啱~~~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-5 02:01 AM 發表 查看引用來源

因為佢地兩個都會出黎打邊爐............
哦哦... 咁你咪可以見到佢有幾mk lor~~

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 02:00 發表 查看引用來源

我今日睇果陣係小丁對條2打6.. 不過小丁食左c....打到好廢!!

而家係初賽..佢係單循環比賽的. 之後係希堅c 對爻倫..... 之後我訓著左 -.-"

真係咁好心機睇哂佢地打咁多局ga???

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-5 01:56 AM 發表 查看引用來源

無事麻:smile_o05: :smile_o05:
無事~~我成日都係咁~~ thanks

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-5 01:58 AM 發表

好啦....我唔會周圍走..................今晚:smile_o06:

留意住妳:smile_o05:
聽住先啦!:smile_o10: :smile_o10:
引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-5 01:58 AM 發表

佢話佢唔上post喎
咩事呀!.............你上佢無理由唔上喎:smile_o10: :smile_o10:
引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-5 01:59 AM 發表

即係形容佢d行為、談吐好似另類人咁呀.........
就好似電車男咁呀.............
車~~~之前問你又話唔知!..........:smile_o08: :smile_o08:
引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-5 02:01 AM 發表

:smile_40: 女仔唔好咁夜訓呀~對皮膚唔好架
為左等你.....無法啦!:smile_o05: :smile_o05:
引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-5 02:02 AM 發表
我到~~~:smile_30: :smile_30:
都話左啦!佢一定會到的

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-5 02:02 AM 發表 查看引用來源
桌球我啱~~~~:smile_34: :smile_34:
hi呀鬼鬼.. 你出現了!!

now tv.. 637呀.. 睇啦... 我都勁鐘意!!

引用:
原帖由 kjill39 於 5/6/2009 01:53 發表 查看引用來源

hahhah!! 梗係電視啦.... 不過係live...
如果係澳門... 我就會去現場睇...
係就叫埋我~~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 02:00 AM 發表 查看引用來源

小丁世界排名都唔夠傅家俊高........
同埋小丁有回落既蹟像.......

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-5 02:02 AM 發表 查看引用來源
我到~~~:smile_30: :smile_30:
出黎喇咩.......我好苦悶呀.....:smile_o03:

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-5 02:03 AM 發表 查看引用來源
真係咁好心機睇哂佢地打咁多局ga???
梗係!!! 我成日睇通宵~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆