上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~173

收藏  |  訂閱
753  9.4k

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-18 10:40 AM 發表 查看引用來源
早晨, 公司冷氣壞左, 想死:smile_27:
今日先黎壞:smile_30:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-18 10:46 AM 發表 查看引用來源

可以減肥喎..
引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-18 10:42 AM 發表 查看引用來源
咁辭左份工佢啦....:smile_38:
兩個回應睇得出兩種人生態度

BTW, 點解成日係出面果頁見到最後係大袋長既post, 但係入泥唔見既:smile_41:

%晒:smile_27:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-18 11:50 AM 發表 查看引用來源

BTW, 點解成日係出面果頁見到最後係大袋長既post, 但係入泥唔見既:smile_41:
我原本都見你係最後個post....但入親黎都唔見....:smile_41:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-18 11:50 AM 發表 查看引用來源

btw....你自己話想死:smile_38: ....睇黎你係最積極果個....

呢版個網又short short地:smile_42:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-18 03:16 PM 發表 查看引用來源
呢版個網又short short地:smile_42:
除左依樣.....今日股市都係short short 地:smile_39:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-18 02:43 PM 發表 查看引用來源

btw....你自己話想死:smile_38: ....睇黎你係最積極果個....
我係切膚之痛

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-18 04:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_44:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9712935&extra=page%3D1
咁你都搵到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆