上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【74】

收藏  |  訂閱
737  6.7k

各位早晨

~~心意濃~~
涼風烈烈透衫薄
未寒天時西風惡

一朝一晚溫差落
分分鐘會好大鑊

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-11-10 07:43 AM 發表 查看引用來源
        各位早晨
早晨珊珊..............你啲公仔好得意,好有心思

晨早起床...........首哥................早晨

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-11-10 08:13 AM 發表 查看引用來源
晨早起床...........首哥................早晨
早晨kk妹妹....................好快啦...............仲有年幾

清涼嘅早上..................陽光普照....................雪中送炭

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-10 08:30 AM 發表 查看引用來源
早晨kk妹妹....................好快啦...............仲有年幾
快 la.......快架 la

引用:
原帖由 kk0312 於 2008-11-10 09:14 AM 發表 查看引用來源
快 la.......快架 la
1234567..................我個心等得好鬼急

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-10 09:18 AM 發表 查看引用來源
1234567..................我個心等得好鬼急
日頭呢個首哥咁有文彩:smile_19: 我都係等夜晚個地盤首哥 la

引用:
原帖由 驀然回首 於 10/11/2008 09:18 發表 查看引用來源
7654321..................有人口花花對住女仔亂咁up:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆