上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.8k

引用:
原帖由 hongogo 於 2008-11-17 12:08 PM 發表 查看引用來源
真羨慕你哋, 如魚得水, 恭喜恭喜:') :') :')
SP當然係要咁啦

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-17 08:07 PM 發表 查看引用來源

SP當然係要咁啦
請問SP 全名係咩?

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-18 02:56 PM 發表 查看引用來源

請問SP 全名係咩?
Special Person.

:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 DrummerFUXK 於 2008-11-10 01:02 PM 發表 查看引用來源

我有呢D朋友,,,,不過我唔敢開口,,,,,,,
唔敢開口就無得食!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-11 03:04 PM 發表 查看引用來源

咁我唔講啦,我實離題既
講啦,講啦!

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-11-12 06:42 PM 發表 查看引用來源

唔係你仲有邊個, 快d講吓你同sp既故事啦
妳講先啦!

咁我講先啦
我結左婚十幾年架啦,但最近呢幾年因為老公理財不善,搞到我對佢冇信心,感情好差囉,最近我又失業,覺得經濟壓力好大,心情好差,咁我就約左前男友出來傾下計(其實結婚後一直都有同前男友聯絡既,但只係傾下電話,見過佢幾次面咁,我當佢係知己朋友,我地以前拍左拖2-3年,當時比較保受,我地冇做過果樣野,)傾傾下我地做左以前未做過既野囉,做完之後我覺得有D罪惡感,我睇完樓主既留言,都有D認同,心情好過左好多.

點解人硬係只玩性

雖然女人唔同你同愛只講性
男仕個個都想

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-18 02:56 PM 發表 查看引用來源

請問SP 全名係咩?
SEX PARTNER:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 smile828 於 2008-11-18 04:04 PM 發表 查看引用來源
咁我講先啦
我結左婚十幾年架啦,但最近呢幾年因為老公理財不善,搞到我對佢冇信心,感情好差囉,最近我又失業,覺得經濟壓力好大,心情好差,咁我就約左前男友出來傾下計(其實結婚後一直都有同前男友聯絡既,但只係傾下電話 ...
放開d啦, hk人:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆