上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.6k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-5 07:27 發表 查看引用來源

比著我實會忍唔住研究下🧐
你浪費咗個機會啦⋯仲要瞓到鋸鋸聲😂
比著蛇蛇C姐實上晒電呀
乜L 野上晒電啫

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-5 07:48 發表 查看引用來源

好想知點樣呀🥺
好似恐怖片入面荒廢o左好耐o既建築物咁
keyboard 係黑色o既, d 污漬咪特別顯眼囉! 又唔係話肯定一定係打飛機整落去, 但係食物d 湯汁醬汁已經夠核突啦卦?
鍵盤d 制同制之間果d 灰塵又係, 厚到阿媽都唔認得囉
即係就算我好中意打機都好, 我想像唔到由朝到晚隻手要掂住咁污糟核突o既一塊o野係咩感覺

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-5 07:18 發表 查看引用來源

C兄每次出門都重裝備😓尸
入到酒店仲要換晒所有野,走又要拆返
住幾日都化算,1、2日真係⋯
花洒頭都戴埋真係嚇親😅
只係枕頭同被笠個套上去, 包裝好細淘寶好多有得賣, 唔係好重裝備.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 09:22 發表 查看引用來源

只係枕頭同被笠個套上去, 包裝好細淘寶好多有得賣, 唔係好重裝備.
是否晚套朝拆?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-5 09:55 發表 查看引用來源

是否晚套朝拆?
用完即棄, 無紡布好薄吓, 未用過 ? 另外浸浴袋幾好, 唔怕啲浴缸邋遢.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-5 08:10 發表 查看引用來源

大陸有d 酒店都係咁, 海外一d 汽車旅館亦會, 好衰唔衰拖鞋係我最容易執漏o既一樣o野
遇到呢d 情況, 我情願赤腳都唔會著囉
去朋友屋企都係, 我都唔係好想著人地d 拖鞋 唔係介意佢本人, 但果d 本來就係俾gues ...
自從試過有次係酒店無拖鞋,我習慣會pack定對落喼
諗諗下,去朋友屋企佢哋無試過招呼我著拖鞋,攪乜?!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 09:22 發表 查看引用來源

真係無諗過😂
你好勁!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-5 10:08 發表 查看引用來源

自從試過有次係酒店無拖鞋,我習慣會pack定對落喼
諗諗下,去朋友屋企佢哋無試過招呼我著拖鞋,攪乜?!
腳臭...

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-5 10:09 發表 查看引用來源

真係無諗過😂
你好勁!
衛生啫, 老虎體質唔多好要小心啲.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-5 10:09 發表 查看引用來源

腳臭...

臭到要開晒窗🤣🤣🤣
早知去人屋企我儘量會著襪㗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆