上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.8k

引用:
原帖由 nkw71 於 2008-12-2 09:52 PM 發表 查看引用來源

其實唔使話book日子嫁,你就咁殺上去同個男護士講你包皮過長或者過窄
我之前就係打電話去問,聽的姑娘講要去睇家庭醫生先,又晒左百幾蚊
咁當然可能有人覺得都係搵家庭醫生睇睇好的
我去到個男護士聽完就同我 ...
直接殺上去:smile_38:  
打電話去 又叫我fax or email去同佢地講要做咩 男士保健檢查,
不過e完好似無回復-.-
睇來我諗都係要用呢招,
唔該哂c hing

引用:
原帖由 nkw71 於 2008-12-2 09:53 PM 發表 查看引用來源

黃景熹醫生...家計會無人工皮膚,佢地都係幫我包紗布ja
即係#316講o個o個??
價錢係咪咁??
檢查300+手術3500
之後每次覆診200

可唔可以去普通科診所檢查跟住再去睇佢??
因為我想慳番$300(我睇o個間診所有優惠)
不過專登去睇醫生就係為左檢查包皮,會唔會怪左d??

我想問各位割完係咪有塊膠布包住?
係既話可唔可以濕水嫁?
頭先我洗jj個時整濕左.....

我今年17 覺得包皮太長 想割 但係而家我一掂到個頭就會好痛 要d皮包住先會唔痛 沖涼既時候 d水掂到都會痛 如果割左之後會唔會掂親d咩都好痛 大約幾耐先會唔痛 同埋如果唔去家計會既話仲有邊d可以去 幾多錢 大耐排幾耐到  錢既話唔太介意 最緊要醫生好 不過唔好太貴 打算3月尾去 如果去私家醫院大約幾時排

我都係有未扯反到,扯左反唔到呢個問題
反左先扯又會超痛
但其實初初我係完全反唔到的
我都係上網聽人講,日日拉下拉下就得...
我呢兩年沖涼都日日反黎洗
但反左再扯都係超痛
有冇方法可以令反左扯旗都可以唔痛
同埋如果反左夾硬扯會唔會爆?

我諗我會由今日起沖涼個陣反住佢,洗下佢同埋做勃起練習,一痛既時候就等佢放番軟,希望假以時日可以反住黎打飛機,有冇師兄係咁成功過?

割包要剃毛架= =:smile_40:
係咪一定要人陪同你去割?

我係家計會做

plz答答我 c hing們 thx

回覆 416# 的帖子

唔使人陪格,自己去咪得囉

引用:
原帖由 klau010 於 2008-12-6 05:41 PM 發表 查看引用來源
唔使人陪格,自己去咪得囉
岩岩割完出來會唔會好痛?
行路塔車應該無問題掛?

引用:
原帖由 hoitat 於 2008-12-7 02:33 PM 發表 查看引用來源

岩岩割完出來會唔會好痛?
行路塔車應該無問題掛?
痛就唔痛嘅,但係會有d唔舒服囉
行路要就住就住,唔可以太快同太大動作,建議揀間近自己屋企嘅診所做,做完搭的士返屋企,其實搭巴士企位好d, 因為撘的士上落車個動作要慢慢就住就住,都唔太方便

我做完手術第 6 日, 想問沖得涼未 ???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆