上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

唔係呀,下晝要開會呀 ! :smile_45: :smile_45: :smile_45:

我鍾意呢張喎 !
呢張係同佢第一次果陣影架 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 11:37 發表

今日咁遊閒呀:smile_41:
話時話,你簽名檔另一張圖醒神d :smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 11:39 AM 發表
唔係呀,下晝要開會呀 ! :smile_45: :smile_45: :smile_45:

我鍾意呢張喎 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
黑媽媽… 以為係屁股忽肉:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 11:39 AM 發表

我鍾意呢張喎 !
呢張係同佢第一次果陣影架 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
第一次就咁猖狂:smile_14:

大家都等緊你晌公司開戰既 report :smile_30:
拿拿臨啦:smile_38:

都未試過係公司成功開戰  ! :smile_13:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 11:53 發表

第一次就咁猖狂:smile_14:

大家都等緊你晌公司開戰既 report :smile_30:
拿拿臨啦:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 11:59 AM 發表
都未試過係公司成功開戰  ! :smile_13:
快 d 殺出一條新血路:smile_34:

將 d 無咁重要既 job 拉布慢慢拖到公司 d 人走哂
然後…:smile_44:

different peple have different decision.....fully support you

話時話,樓主女朋友咁靚,身材又咁正,咁係樓主未同助手拍拖前,有無對佢有過幻想呢
或者有無試過借機食佢豆腐呢,口頭上or身體接觸上

另外仲有一個暫時都幾長遠不切實際既問題
如果樓主有一日同女朋友結婚的話,樓主會唔會係果類結婚前放縱,結婚後玩夠乖乖果類呢

THANK YOU YOUR SUPPORT !
引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-5-28 12:20 發表
different peple have different decision.....fully support you

RE 問題1: 無 ! 望兩眼就會 !
RE 問題2: 係 ! 結左婚就一定唔再玩 !
引用:
原帖由 Enterprise-a 於 2008-5-28 12:45 發表
話時話,樓主女朋友咁靚,身材又咁正,咁係樓主未同助手拍拖前,有無對佢有過幻想呢
或者有無試過借機食佢豆腐呢,口頭上or身體接觸上

另外仲有一個暫時都幾長遠不切實際既問題
如果樓主有一日同女朋友結婚的話 ...

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 12:52 PM 發表
RE 問題1: 無 ! 望兩眼就會 !
RE 問題2: 係 ! 結左婚就一定唔再玩得咁猖狂 !
噢~:smile_44: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆