上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.6k

講酒店搭吓訕, 一般去外遊枕頭套被套浸浴袋私家拖鞋(旅遊用)等等都少不免帶埋, 嚇人啲嘅係會自備埋花洒頭, 此外兩次去台灣嘅溫泉酒店都遇過啲其他空間東西(小弟有些少呢類感應), 不過冇乜嘢佢哋睇好快散咗場.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-4 08:02 PM 發表 查看引用來源
...
好明顯你去過唔少love hotel喎⋯要分享下啦
...
去過一間咁大把囉。

有次帶女朋友去東京迪士尼,入夜玩到攰。唔識路開車返酒店。路經一間外表完全唔似love hotel嘅love hotel,就殺入去!房間仲要係SM主題(但睇相好正經㗎喎)!一入去間房就見到張拘束椅子(小弟完全發雞盲,睇相冇留意到)。我自己當然知道乜料啦,睇到猛咁滴汗。條女呢,我諗應該都知知地,不過兩個人硬係扮唔識。

嗰晚仲瞓到啹啹聲兩條友!幾鬼好瞓呀!咩事都冇發生過!小弟人生唯一嘅一次「爆房」就係咁。

絕對真人真事!信不信由你。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-4 09:28 PM 發表 查看引用來源
講酒店搭吓訕, 一般去外遊枕頭套被套浸浴袋私家拖鞋(旅遊用)等等都少不免帶埋, 嚇人啲嘅係會自備埋花洒頭, 此外兩次去台灣嘅溫泉酒店都遇過啲其他空間東西(小弟有些少呢類感應), 不過冇乜嘢佢哋睇好快散咗場. ...
C兄叻叻,自備日用品,用得放心玩得安心。但,連花洒頭都自備埋咁勁?

「其他空間東西」會唔會係高次元嘅智慧生物?或者,佢哋睇我哋三次元人類進行交配行為,會覺得好低級同無聊。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-4 20:09 發表 查看引用來源

C兄叻叻,自備日用品,用得放心玩得安心。但,連花洒頭都自備埋咁勁?

「其他空間東西」會唔會係高次元嘅智慧生物?或者,佢哋睇我哋三次元人類進行交配行為,會覺得好低級同無聊。 ...
酒店嘅乾淨嘢已經聞名已久, 至於花洒頭呢...諗吓啲姐姐洗屎坑時用乜喉嚟沖洗, 洗到半路會唔會咁神心放回原位定係是旦揾位掛住喺馬桶呢..

高次元嘅智慧生物應該係冇乜嘢睇掃興離場.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-4 19:13 發表 查看引用來源

小弟經常發雞盲,換過對眼可能最好。

好驚做主角呀真係。唔係講笑。
等好叻醫發雞盲㗎

如果睇到自己做咗主角真係⋯會點呢?千祈唔好係朋友send段片問你⋯可以瘀足成世

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-4 19:28 發表 查看引用來源
講酒店搭吓訕, 一般去外遊枕頭套被套浸浴袋私家拖鞋(旅遊用)等等都少不免帶埋, 嚇人啲嘅係會自備埋花洒頭, 此外兩次去台灣嘅溫泉酒店都遇過啲其他空間東西(小弟有些少呢類感應), 不過冇乜嘢佢哋睇好快散咗場. ...
C兄每次出門都重裝備😓尸
入到酒店仲要換晒所有野,走又要拆返
住幾日都化算,1、2日真係⋯
花洒頭都戴埋真係嚇親😅

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-4 19:40 發表 查看引用來源

去過一間咁大把囉。

有次帶女朋友去東京迪士尼,入夜玩到攰。唔識路開車返酒店。路經一間外表完全唔似love hotel嘅love hotel,就殺入去!房間仲要係SM主題(但睇相好正經㗎喎)!一入去間房就見到張拘束椅子(小弟完全發雞盲, ...
比著我實會忍唔住研究下🧐
你浪費咗個機會啦⋯仲要瞓到鋸鋸聲😂
比著蛇蛇C姐實上晒電呀

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-4 11:51 發表 查看引用來源

係喎呵!反而我冇諗過呢樣!

咁講法,男人部腦或者laptop會唔會都好大嫌疑?
laptop其實還好d, 電腦keyboard 恐怖起上o黎o既真係可以好恐怖
唔好問我點解會知

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-5 07:40 發表 查看引用來源

laptop其實還好d, 電腦keyboard 恐怖起上o黎o既真係可以好恐怖
唔好問我點解會知
好想知點樣呀🥺

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-4 17:18 發表 查看引用來源

突然諗起日本好多旅館(例如love hotel)提供嘅拖鞋並唔係用完即棄式。而係正常嘅拖鞋。無數人著過。

聽講係用蒸氣消毒過嘅,但我都係接受唔到。寧願係即棄拖鞋,就算幾差嘅都好。 ...
大陸有d 酒店都係咁, 海外一d 汽車旅館亦會, 好衰唔衰拖鞋係我最容易執漏o既一樣o野
遇到呢d 情況, 我情願赤腳都唔會著囉
去朋友屋企都係, 我都唔係好想著人地d 拖鞋 唔係介意佢本人, 但果d 本來就係俾guest 著o既, 亦都即係話好多人著過
求其少少o既friend 著住鞋踩入佢屋企佢都無所謂但我唔會咁對人o既
唔怕整污糟都怕鞋爭鑿花人地個地板! 咁咪問佢既然唔介意我著住外面鞋踩入o黎咁介唔介意我唔著, 一般都ok既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆