上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

引用:
原帖由 吊你老師 於 2008-4-5 05:24 PM 發表
想問我一向洗jj 好留意的   但我次次一反包皮時  見到個龜頭飛飛地粗粗地 唔係好知點講  即係我以為龜頭個面會好滑   但原來唔係 個面又飛飛地粗粗地同埋又巢  想問大家係唔係咁架 (即係個龜頭個面好似手掌果d紋 ...
打錯字   我在打番一次

想問我一向洗jj 好留意的   但我次次一反包皮時  見到個龜頭孩孩地粗粗地 唔係好知點講  即係我以為龜頭個面會好滑   但原來唔係 個面又孩孩地粗粗地同埋又巢  想問大家係唔係咁架 (即係個龜頭個面好似手掌果d紋 ...

唔知我正唔正常啦

希望真係有人可回答我啦   因為e個問題困擾左我差唔多半年了   我妹日都好怕

引用:
原帖由 ktvmtv 於 2008-4-6 12:22 AM 發表
咁快手~做完有咩感覺??
痛= =

可能我對麻醉藥既藥力無乜效

引用:
原帖由 frankrose 於 2008-4-6 02:03 PM 發表

做既時候痛唔痛架?
我好驚做手術...
我就比較個別例子...

人地做手術既過程都唔痛 甚至做完手術3小時後先開始痛

我就縫針個陣已經感到縫針既痛楚

咬緊牙關忍左4針 (汗!= =")

不過另外個幾針反而唔痛

做完之後個傷口痛

反而返到屋企食藥之後就無再痛過= =

我想問要點反包皮
係將包皮向下拉到露出龜頭定係
將包皮向外反到露出龜頭

小弟不幸患上包皮炎,去了看e生,食哂d藥同搽哂藥膏都仲係咁,請問大家有冇好既e生介紹比我,或者出面有冇咩藥膏擦左會好,請大家幫下我,多謝

打算去家計會割包皮,我未成年,要幾錢?
割完後,幾時可以返工?

割左啦我~~~
而家日日要林藥水,,,
痛死我....
不過我相信第日.....哈:smile_30:

....................................

回覆 #419 愛恨§基 的帖子

好似重現雄風:smile_27:

我17歲..
唔知係咪包皮過長...我又唔夠彊大力d反佢出黎..
而家只係露到小小龜頭出黎   但係唔痛
我覺得係果個位唔夠大...
聽日去body check 又驚整痛我  好淆~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆