上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#31 - 單身日誌 ( P.1, 2 )

收藏  |  訂閱
3.1k  28.5k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-24 05:03 PM 發表 查看引用來源

事實上是親子.但唔會只得小朋友,家長一定都會去.而人妻多數都會親身上陣的.
当然啦,怕小孩溺水

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-24 05:08 PM 發表 查看引用來源

師兄,不會的.望下女救生員可能仲好睇...........:smile_39::smile_39:
那么可怜

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-24 05:20 PM 發表 查看引用來源

有正嘢先形容啦
其實大家都知,男人,一上35以上,唔KEEP,基本叉燒一樣,7肥3瘦走唔甩.KEEP,可能都半肥瘦.
勁KEEP,先可以令肥果part放邊喳.
所以基本上係無正野.:smile_13::smile_13: 我係男人都咁講.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-24 05:23 PM 發表 查看引用來源

我都唔止,接放學仲有便服,有suit添.
但男人見女人,平時運動裝,suit又或街坊裝好,突然轉MODE為泳裝喎..........果份震撼,係好大好大架.:smile_30::smile_30:
好似紀律部隊突然去跑步一樣?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-24 05:27 PM 發表 查看引用來源

其實大家都知,男人,一上35以上,唔KEEP,基本叉燒一樣,7肥3瘦走唔甩.KEEP,可能都半肥瘦.
所以基本上係無正野.:smile_13::smile_13: 我係男人都咁講. ...
咁我身邊d男性朋友,肥瘦各半
就算肥都無話好誇張d大肚腩

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-24 05:34 PM 發表 查看引用來源

好似紀律部隊突然去跑步一樣?
唔係,而係人妻,平時放學見,又或家長會,啊......大家都斯斯文文.
點知一游水,T shirt都總會係短褲,見光位多左好多,好唔同架.....
我認..........我膚淺:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-24 05:37 PM 發表 查看引用來源

咁我身邊d男性朋友,肥瘦各半
就算肥都無話好誇張d大肚腩
咁妳朋友都應該有KEEP開.
事實肚腩大過心口既男人,其實一D都唔出奇.
但我本人自己好介意.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-24 05:42 PM 發表 查看引用來源

咁妳朋友都應該有KEEP開.
事實肚腩大過心口既男人,其實一D都唔出奇.
但我本人自己好介意.:smile_30::smile_30:
肚腩大過心口,嗯,身邊既朋友無喎⋯⋯⋯⋯有個朋友年過35,體重過200lbs,不過佢180,咁重都唔太礙眼

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-24 05:27 PM 發表 查看引用來源

所以基本上係無正野.:smile_13::smile_13: 我係男人都咁講. ...
掉返轉我地睇女人都一樣

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-24 05:47 PM 發表 查看引用來源

肚腩大過心口,嗯,身邊既朋友無喎⋯⋯⋯⋯有個朋友年過35,體重過200lbs,不過佢180,咁重都唔太礙眼
講緊外賣仔呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆