上一頁下一頁
發新話題

10月6星期2晚[北蒲]玩樂在沙灣唱K Party(接受報名)

收藏  |  訂閱
662  19.5k

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-9-18 01:58 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: 藍毛下星期2開吾開呀  
頂  星期三冇假喎...............................................:smile_19:

引用:
原帖由 clky168 於 2009-9-18 01:57 AM 發表 查看引用來源

咁耐:smile_o08: ...
都好...
冇計啦,個個月攞假,會比人炒架:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-9-18 01:57 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 我都想再去ca :smile_47:
我都想:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2009-9-18 01:53 AM 發表 查看引用來源

我返到屋企喇!!!:smile_38:
近期沙灣有無可愛新到幼齒呀??

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-9-18 01:54 AM 發表
你都未瞓嘅:smile_14: :smile_14:
我剛澳門返呀!!:smile_15:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-9-18 02:00 AM 發表 查看引用來源
冇計啦,個個月攞假,會比人炒架:smile_42: :smile_42:
你星期幾放假...
我就你:smile_34: ...下個星期除外:smile_42:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-9-18 02:01 AM 發表 查看引用來源

近期沙灣有無可愛新到幼齒呀??
我都想知:smile_o01:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-9-18 02:00 AM 發表 查看引用來源
我都係咁話!
9月尾至10月尾都開始忙到賴屎呀

引用:
原帖由 clky168 於 2009-9-18 02:02 AM 發表 查看引用來源

我都想知:smile_o01:
爭食下話

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2009-9-18 02:01 AM 發表 查看引用來源

我剛澳門返呀!!:smile_15:  
各位大大,我訓了,你地慢慢傾啊!:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆